Експрес – подорож “По сторінках проекту “ Пізнаємо світ та себе…”

Про матеріал
Презентація є наочним посібником для підведення підсумків участі класу у вказаному проекті. Може бути використана і на біатьківськіх зборах, як результат роботи учнів з даного напрямку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Експрес – подорож “По сторінках проекту “ Пізнаємо світ та себе…”

Номер слайду 2

До уваги всіх! Запрошуємо вас прийняти участь у цікавій та пізнавальній експрес – подорожі “ По сторінках проекту “Пізнаємо світ та себе…”, яка відбудеться 14 травня 2019 року о 13 -00 у кабінеті № 14. Учасники проекту.

Номер слайду 3

старт фініш Дещо про наше здоров'я Духовна складова здоров'я Наш помічник - комп'ютер У гармонії з природою Складові загарто- вування Спорт люблять всі

Номер слайду 4

Номер слайду 5

У подорожі приймають участь учні 2-А класу, батьки, шефи - учні 8 класу, медична сестра, адміністрація . Ведучі ознайомлюють з метою створення проекту, етапами його реалізації, з групами, які приймали участь у проекті, зупинками за якими пройде подорож та з наочними матеріалами, підготовленими учнями. За допомогою сигнальних карток учні дають згоду на старт подорожі

Номер слайду 6

Слово надається групі “Айболіти”, які збирали матеріал, оформлювали газету та приймали участь у шкільному конкурсі презентації “ Ми обираємо здоров'я!” Учні демонструють фрагмент свого виступу.

Номер слайду 7

На цій зупинці сімейна команда Пугач надає фото та відео звіт про участь у змаганнях “ Тато, мама, я – спортивна сім'я ” Батьківський комітет класу нагороджує команду за зайняте ІІ місце!

Номер слайду 8

Літературно – музична композиція “ Пам'ятати. Відродити. Зберегти ” яку презентує група з назвою “Джерельце”. Діти разом з шефами 8 класу розповідають про виконану роботу: участь у тижнях Слави, акції милосердя, знайомство з історією та духовною спадщиною українського народу.

Номер слайду 9

На цій зупинці група “Дослідники” разом з медичною сестрою надають поради щодо загартовування та діляться своїми спостереженнями про те, як впливають різні чинники на імунітет дитини. А також розповідають про подорож до басейну м. Артемівськ (за допомогою туристичної агенції “Карваліс”)

Номер слайду 10

Група “Довкілля” розповіла про факти псування природи, які вони спостерігали на території НВК, про заходи, що вжиті для поліпшення ситуації, про участь в акції “Чисте джерельце”, про свято осені, що було проведено разом з вихованцями дитячого садка. Познайомили присутніх з тими матеріалами, які були зібрані під час роботи над проектом.

Номер слайду 11

На цій зупинці кожна група показала свої електронні презентації, які вони створили за допомогою своїх шефів та батьків, а також учителя інформатики, кабінет якого відвідували під час роботи гуртка “Юні інформатики”

Номер слайду 12

Підводяться підсумки проведення проекту, називають кращу групу та кращих учасників проекту. Батьківський комітет підготував солодкі призи, а шефи – почесні грамоти.

Номер слайду 13

Учні за допомогою сигнальних карток сигналізують, що подорож закінчена.

Номер слайду 14

ppt
Додано
27 травня 2019
Переглядів
656
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку