Електронні та друковані портфоліо

Про матеріал
Резюме — це коротке узагальнення найважливіших відомостей про особу. Зокрема в ньому подаються дані про освіту, професійний досвід, а також основні біографічні дані.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Електронні та друковані портфоліо. За навчальною програмою 2018 року. Урок 5

Номер слайду 2

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Портфоліо — збірка (широке портфоліо) виконаних робіт та напрацювань певної особи (компанії).

Номер слайду 3

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Портфоліо може бути:на паперів електронному вигляді

Номер слайду 4

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Електронне портфоліо може зберігатись:локальноглобальнобути доступним лише визначеному колу людейбути доступним для всього світу — для користувачів інтернету. Глобально доступне портфоліо інакше називається веб-портфоліо.

Номер слайду 5

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Портфоліо — це спосіб фіксування, накопичення, оцінки і самооцінки особистих досягнень за певний проміжок часу.

Номер слайду 6

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Мета портфоліо: накопичення досягнень, відслідковування професійного прогресу, представлення діяльності і професійного розвитку за окремий проміжок часу. Завдання портфоліо:проаналізувати і узагальнити свою роботу;відобразити динаміку свого професійного росту;представити досвід своєї роботи найбільш повно і ефективно.

Номер слайду 7

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Функції портфоліо:

Номер слайду 8

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Види Портфоліо: Особистий. Тематичний. Можна назвати професійним портретом. Портрет розповідає про особистість працівника. Його пропонується виконувати у формі резюме. Може включати: • план; • пояснювальну записку; • обґрунтування теми, своє бачення даної теми, яких результатів очікуєте; • власні роботи (анкети, тести, твори, презентації, сайти, малюнки); • самоаналіз проведеної роботи; • підведення підсумків, визначення перспектив.

Номер слайду 9

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Методика формування портфоліо. Різні проекти, дослідження, папки з грамотами, дипломами та багато інших матеріалів. Це і є складова вашого портфоліо — потрібно тільки відібрати головне і систематизувати. Для чого я хочу створити портфоліо? Що я хочу включити в портфоліо? Як буде організований портфоліо?Де буде зберігатися портфоліо і хто до нього буде мати доступ?

Номер слайду 10

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Рекомендації оформлення портфоліо:

Номер слайду 11

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Резюме — це коротке узагальнення найважливіших відомостей про особу. Зокрема в ньому подаються дані про освіту, професійний досвід, а також основні біографічні дані.

Номер слайду 12

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Вимоги до складання резюме: вичерпність інформації з акцентом на основних елементах; грамотність, бездоганний друк; чітке оформлення; персоніфікація резюме.

Номер слайду 13

Електронні та друковані портфоліо. Розділ 1 § 5 Види резюме:звичайне, або стандартне (довільне), хронологічне (висвітлює досвід за роками), функціональне (демонструє освіту й потенціал автора, увиразнює професійні здібності, підтверджені попередніми роками діяльності).

Номер слайду 14

Розгадайте ребус. Портфоліо. Розділ 1 § 5

Номер слайду 15

Дайте відповіді на запитання. Розділ 1 § 5 Як ви розумієте поняттям «Портфоліо»?Портфоліо може бути…Назвіть мету, завдання та функції портфоліо. Назвіть рекомендації оформлення портфоліо. Як ви розумієте поняттям «Резюме»?

Номер слайду 16

Домашнє завдання. Розділ 1 § 5 Скласти власне резюме

Номер слайду 17

Працюємо за комп’ютером. Розділ 1 § 5 Створіть власне учнівське портфоліо1. Розмісіть роботу на Google-диску, надайте доступ, для перегляду і редагування учителю і 2 однокласникам.2. Перегляньте проектну роботу своїх друзів. Додайте коментарі. Порівняйте змістовну частину і оформлення.3. Оцініть власну роботу і переглянуті роботи.

Номер слайду 18

Дякую за увагу!За навчальною програмою 2018 року. Урок 5

pptx
Додано
24 вересня 2021
Переглядів
7072
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку