Емулятори: генератора, осцилографа, спектроаналізатора

Про матеріал

Сучасна вимірювальна апаратура використовується спільно з цифровими і процесорними засобами управління та обробки інформації. Цифро-аналогові (ЦАП) і аналого-цифрові перетворювачі (АЦП)знаходять широке застосування в різних областях сучасної науки і техніки.Однак, висока ціна та вузьконаправлена специфіка використання не роблять це обладнання поширеним в навчальних закладах. Але навіть придбавши дорогий прилад, не завжди можна ефективно провести експеримент. Одна з багатьох причин малі розміри шкали, або екрану осцилографів.

Пропонується використовувати на заняттях фізики та суміжних дисциплін комп'ютер, як універсальний електровимірювальний прилад, в основі якого використовуються АЦП І ЦАП звукового адаптера з акцентом на використанні елементи, засоби і принципи програмування в його програмному забезпеченні. Безкоштовно і майже з такими характеристиками як дорогі цифрові USB-осцилографи.

У інструкції до експлуатації ЕК-1.0 (в архіві) наведено опис приладу і його складових, їх використання та наведені їх характеристики.

Зміст архіву
Перегляд файлу
Перегляд файлу тимчасово недоступний.
_2018_4.jpg
zip
Пов’язані теми
Фізика, Інші матеріали
Додано
23 грудня 2018
Переглядів
965
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку