Презентація "Функціонал тестування на нараді у школі "

Про матеріал

Презентація функціоналу онлайн-тестів у школі.

Тест – це сукупність тестових завдань, за результатами виконання

яких можна визначити рівень знань і вмінь учнів з певної навчальної

дисципліни.

Тестове завдання – це складова тесту, що відповідає

рекомендаціям до формування тестових завдань, з якими учень (під

час виконання тесту) виконує певну дію, а його результат реєструється

у формі окремої відповіді, що оцінюється встановленою кількістю балів.

Тестування – спосіб визначення рівня знань і вмінь учнів за

допомогою тестових завдань.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тестування у школі як метод перевірки та контролю знань учнів функціонал тестування від «На Урок»Учитель Наталія Москалюк

Номер слайду 2

Тест – це сукупність тестових завдань, за результатами виконанняяких можна визначити рівень знань і вмінь учнів з певної навчальноїдисципліни. Тестове завдання – це складова тесту, що відповідаєрекомендаціям до формування тестових завдань, з якими учень (підчас виконання тесту) виконує певну дію, а його результат реєструєтьсяу формі окремої відповіді, що оцінюється встановленою кількістю балів. Тестування – спосіб визначення рівня знань і вмінь учнів задопомогою тестових завдань. Валідність тесту – показник того, що тест справді оцінює знанняі вміння учнів, для перевірки яких він призначений. Надійність тесту – показник точності та стійкості результатів тестуза його багаторазового застосування. Він означає ймовірність одержанняучнем однакових результатів за виконання тесту в різноманітнихситуаціях тестування, зокрема у разі оцінювання різними експертами. Тествважають надійним, якщо різні учителі однаково оцінюють його виконання учнем.

Номер слайду 3

Види тестів та їхнє призначення{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Види тестів. Призначення тестіНавчальнідля відстеження рівня засвоєння матеріалу на етапі його опрацювання, повторення чизакріплення. Контрольніпроводяться як певний підсумок роботи надвивченням матеріалу і мають за мету оцінити знання і вміння учнів у межах однієї чи кількох тем. Для самоконтролюдля самостійного контролю учнів запроцесом і результатами свого навчання

Номер слайду 4

Функціонал онлайн-тести«На Урок»

Номер слайду 5

Переваги готових тестових завдань- Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.- Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.- Можна знайти багато нових цікавих ідей. На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці! В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!

Номер слайду 6

Онлайн-тести на урок дозволяють проводити тестування в реальному часі та виконувати як домашнє завдання. А також дають можливість миттєво отримати інформацію про виконання завдання та відстежити результат учнів.

Номер слайду 7

Учні мають змогу одразу дізнатися скільки балів вони набрали та зробити роботу над помилками.

Номер слайду 8

Презентація функціоналу тестування на онлайн-нараді у школі

Номер слайду 9

Створіть свій перший тест та переконайтесь наскільки це зручно!Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Майстер-класи
Додано
11 квітня 2022
Переглядів
596
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку