Гра до тижня біології "Найрозумніший"

Про матеріал
Презентація гра до тижня біології підійде для ігор з учнями 7 та 11 класів. 1. Змагання проводяться між окремими гравцями. У грі традиційно беруть участь три особи. 2. Кожний бій складається з декількох раундів. Кожний раунд складається з п'ятьох питань, об'єднанихспільною темою. Кожне питання мас свій рівень складності, відповідний до номіналу в 10, 20, 30, 40, і 50балів. З. Бали, набрані гравцями в кожному раунді, підсумовуються. 4. Завдання гравців — дати правильну відповідь на запитання, поставлене ведучим раніше суперників. Уразі виконання цих умов гравець одержує кількість балів, відповідну до номіналу питання. Якщо гравецьвідповідає не правильно, він одержує негативну кількість балів, відповідну до вартості питання. Якщогравець не ризикує відповідати, він нічого не заробляє, але й нічого не втрачає. 5. Питання в кожній темі зачитуються ведучим за зростанням рівня складності. 6. Гравець повідомляє ведучого про своє бажання відповісти на запитання, натискаючи кнопку(плескаючи в долоні). Право відповідати надається гравцеві, який першим натиснув кнопку. Гравецьможе повідомити про своє бажання відповідати в будь-який момент після оголошення теми й номіналупитання. У випадку неправильної відповіді першого гравця правом відповіді може скористатися другий,потім — третій. 7. На обмірковування кожного питання ведучий дає не більше 5 секунд. 8. У той момент, коли гравець повідомляє про своє бажання відповісти, ведучий припиняє читатипитання й приймає відповідь. 9. Переможцем бою вважається гравець, який заробив найбільшу кількість балів.
Перегляд файлу

image

imageТ И Ж Д Е Н Ь Б І О Л О Г І Ї

ПРАВИЛА ГРИ:

1.Змагання проводяться між окремими гравцями. У  грі традиційно беруть участь три особи.

2.Кожний бій складається з декількох раундів. Кожний раунд складається з п'ятьох питань, об'єднаних спільною темою. Кожне питання мас свій рівень складності, відповідний до номіналу в 10, 20, 30, 40, і 50 балів.

З. Бали, набрані гравцями в кожному раунді, підсумовуються.

4.   imageimageЗавдання гравців — дати правильну відповідь на запитання, поставлене ведучим раніше суперників. У разі виконання цих умов гравець одержує кількість балів, відповідну до номіналу питання. Якщо гравець відповідає не правильно, він одержує негативну кількість балів, відповідну до вартості питання. Якщо гравець не ризикує відповідати, він нічого не заробляє, але й нічого не втрачає.

5.   Питання в кожній темі зачитуються ведучим за зростанням рівня складності.

6.   Гравець повідомляє ведучого про своє бажання відповісти на запитання, натискаючи кнопку

(плескаючи в долоні). Право відповідати надається гравцеві, який першим натиснув кнопку. Гравець може повідомити про своє бажання відповідати в будь-який момент після оголошення теми й номіналу питання. У випадку неправильної відповіді першого гравця правом відповіді може скористатися другий, потім — третій.

7.   На обмірковування кожного питання ведучий дає не більше 5 секунд.

8.   У той момент, коли гравець повідомляє про своє бажання відповісти, ведучий припиняє читати питання й приймає відповідь.

9.   Переможцем бою вважається гравець, який заробив найбільшу кількість балів.

image


image

image

image

image

image


image

image

image

image

image

image


image

image

image image


image

image image


image


image

image


image


image


image


image


image


image

pdf
Пов’язані теми
Біологія, Презентації
Додано
17 січня
Переглядів
165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку