Графічний дизайн. Плакат

Про матеріал
Презентація для учнів 7 класів. з розділу "Дизайн". Виконана на платформі "Canva" https://www.canva.com/design/DAF60F8324I/wPc680qlzPNnr9tYGg8nVA/edit?utm_content=DAF60F8324I&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЛАКАТГрафічний дизайн

Номер слайду 2

Екологія ЗемліЕкологі́чна пробле́ма — це зміна природного середовища, в результаті антропогенних дій, що веде до порушення структури і функціонування природних систем (ландшафтів), призводить до негативних соціальних, економічних та інших наслідків. Поняття екологічної проблеми є антропоцентричним, оскільки негативна зміна в природі оцінюється щодо умов існування людини.

Номер слайду 3

Плакат. Плака́т (постер, нім. Plakat, фр. placard — оголошення, афіша, від plaquer — наклеїти, лат. placatum — повідомлення, свідоцтво) — різновид графіки.

Номер слайду 4

2. Зовнішній вигляд плаката є найважливішим аспектом. Люди цінують візуально приємні речі, але їм подобаються і творчі роботи.1. Насамперед, плакат не повинен містити занадто багато інформації. Основні принципи створення дизайну плаката3. При створенні графічного дизайну плаката пам'ятайте, що хороший плакат - це твір прикладного мистецтва, який повинен привертати увагу і, насамперед, викликати потребу в Ваших товарах, чи послугах.

Номер слайду 5

Перелік тем для плакатів. Екологія Землі;НІ - війні;Шкідливі звички;Солов’їна мова -українська.

Номер слайду 6

Формат: А3використання усіх можливих засобів О/М*(фарби, кольорові олівці, фломастери, аплікація);Виходь за рамки. Здати 31.01 до кінця уроку)Вимоги до роботи:

Номер слайду 7

Дякую!!!

pptx
Додано
24 січня
Переглядів
188
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку