Гумористична сценка "Педрада"

Про матеріал

Гумористична сценка "Педрада" може бути використана на будь-яких виховних заходах. І на день Вчителя, і на випускний вечір! В ролі вчителів можуть бути як діти, так і дорослі. Трохи гумору нікому не зашкодить!

Перегляд файлу

Педрада (6-7 вчителів)

Ведучий: Останнім часом Лілія Гриневіч- міністр освіти України, якщо хто ще не знає, все частіше їздить по країні з перевірками. І ось, облано повідомило, що вона приїде в місто Н. Ясна річ, міські школи в шоці, як приймати такого гостя і що показувати. Директор школи К зібрала колектив на педраду, щоб вирішити це питання (3 дзвінка, сидять вчителі, заходить директор)

Дир: (нервово) Добрий день, колеги

Усі: (хто як) Добрий

Дир: На порядку денному, та й усього місяця один найголовніше питання, що робити, якщо до нас приїде Гриневич? (Все відморожені)

1. А що, (пауза) якщо ми на карантин закриємось? (Всі: так, так, погоджуються)

Дир: Це, звичайно, хороша пропозиція, але ж тільки початок навчального року, нас не зрозуміють і навряд чи дозволять. Ви ж розумієте, що, якщо будуть перевіряти, то все і всіх. У кого ще які будуть пропозиції?

2. А може ми, це, скинемся по еннії суми і поведемо її в ресторан? (Всі: так, так, погоджуються)

Дир: Ви що, це ж корупція. Звільнять відразу всіх

2. Ну, не знаємо тоді.

Дир: Значить так, вирішуємо, найближчий місяць всі ходять по дрес коду, головний елемент якого, нагадую, білий піджак (всі ахають, охають, один з вчителів гордо поправляє свій білий піджак і ніжно себе погладжує)

Дир: Всі кабінети, коридори і підсобки повинні бути вилизані (Завгосп, яка спиралася до цього на швабру, починає посилено мити підлогу)

Дир: Завгосп, ви все зрозуміли?

Завг: А я вже почала (дивиться на всіх) і чому відразу я? Це всіх стосується, ось в кабінеті інформатики навіть ганчірка не допоможе

3. А що відразу я, у нас в інформатиці все по шафках

Дир: ага, все, навіть комп'ютери. Так не відволікатися. Шановні колеги, ви ж розумієте, що будуть ходити не тільки по коридорах, а й по урокам (всі затихли, дивляться злякано на директора), тому нагадую календарні на столі і з датами, а конспекти не в електронному вигляді, ні з інтернету, а роздруковані і бажано зі свого предмета, а не з чужого (всі вже напівнепритомні).

Дир: Так, і забула, кафедри українців і англійців готують показові виступи, все таки йдемо в Європу (половина тих, хто сидить нервово метушаться, двоє з криками «ДІСТАЛИ» вибігають з учительської)

Дир: (глибоко зітхаючи) Значить так, всі зрозуміли свої обов'язки ??? (Всі махають). Ось і чудово. (Посміхається). Всім гарного дня.

docx
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
7107
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку