Характеристика на дитину, що потребує індивідуального навчання

Про матеріал
Зразок характеристики на дитину, що потребує індивідуального навчання. Можна використовувати також як зразок для написання загальної характеристики учнів
Перегляд файлу

Характеристика

 

учня/учениці … класу

 школи I-III ступенів №…

міста …..

ПІБ (дитини)

 

 

ПІБ була зарахована до 5-А класу школи I-III ступенів № …  1 червня 2021 року. На даний момент навчається у 7-А класі. За цей період проявила себе як старанна учениця, але останнім часом досить повільно сприймає інформацію та швидко втомлюється. Під час виконання завдань потребує додаткових роз’яснень вчителя та трохи більше часу на їх виконання. У дівчини чудова пам’ять та логічне мислення.

Поведінка учениці адекватна ситуації. ПІБ добре вихована, стримана, скромна, самокритична, ввічлива. Відповідальна, але некомунікабельна. Замкнена та потребує допомоги у налагодженні дружніх стосунків з однолітками. З вчителями добре йде на контакт, завжди позитивно відповідає на запитання.

Ситуації успіху викликають у ПІБ позитивні емоції. Вона не завжди приймає активну участь в ході уроку, оскільки буває невпевнена у правильності своїх відповідей.

Батьки  приділяють належну увагу вихованню доньки. Дівчина завжди охайна та доглянута. Батьки  підтримують зв'язок з закладом освіти. Активно  спілкуються з класним керівником, вчителями - предметниками, адміністрацією школи щодо позитивної динаміки освітнього процесу доньки. Цікавляться здобутками своєї дитини.

Характеристика видана для пред’явлення за місцем вимоги.

 

 

 

Директор  школи                                                             ___________________

 

 

Класний керівник                                                            ___________________

 

docx
Додано
30 березня
Переглядів
27
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку