Характеристика учня 11 класу

Про матеріал
Характеристика учня 11 класу (випускника), який має високі досягнення в навчанні та хороші стосунки з колективом
Перегляд файлу

 

Характеристика

 

                                                                                        Макаренко Олег Іванович

                                        (ПІП учня)

2006 року народження                                                                                                           учня 11-А класу

            ­­­___________________________

                                                  (найменування закладу освіти)

 

 

          Макаренко Олег за час навчання зарекомендував себе як відповідальний, старанний, дисциплінований, уважний учень. Має зацікавленість до навчання. Володіє навчальним матеріалом на високому рівні. На уроках уважний, зосереджений, самостійний, активний. Має гарний рівень фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку. Виявляє творче  та логічне мислення.  Програмовий матеріал учень засвоює швидко і легко відтворює. Полюбляє читати та пізнавати нове.

         Олег характеризується організованістю, пунктуальністю, дотриманням правил, практичністю.  Дисциплінований та цілеспрямований, вихований та  тактовний. З повагою ставиться до товаришів і старших себе. Стабільний у своїх інтересах. Користується авторитетом серед вчителів та однокласників. Товаришів має небагато, але підтримує дружні стосунки з багатьма учнями.

       До виконання громадських доручень ставиться відповідально і добросовісно. Бере активну участь у громадському житті класу і школи. Є не одноразовим переможцем районних та обласних олімпіад.

       Батьки приділяють належну увагу вихованню сина. Цікавляться його навчанням та поведінкою,  регулярно відвідують класні та загальношкільні батьківські збори.

 

                  

Директор ліцею

 

                ___________

Класний керівник

 

                ___________

 

 

 

 

docx
Додано
25 січня
Переглядів
139
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку