Характеристика учня з особливими потребами

Про матеріал
Психолого-педагогічна характеристика учня 1 класу Курячівської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів
Перегляд файлу

Психолого-педагогічна характеристика

учня 1 класу

Курячівської  загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів

_____________________________

___________________________   2009 р.н.,був зарахований до 1 класу Курячівської ЗОШ І –ІІ ступенів 1 вересня 2016 року. За період знаходження у школі  показав себе як недисциплінований учень, який не реагує на зауваження вчителя, здебільшого робить тільки те, чого хоче сам. _______________  так і продовжує постійно без дозволу вставати з місця,ходити або бігати  по класу, заважаючи іншим учням  та відволікаючи всіх. Часто,відпросившись до туалету, вибігає зі школи щоб погуляти, або заходить під час уроку до інших класів, до учительської попросити щось поїсти. У відповідь  на неодноразові зауваження може голосно тупотіти ногами, погрожувати, сміятися, ображати однокласників, підвищувати голос на вчителя чи матір. ______________  став вживати грубі та нецензурні слова  в адресу однокласників ,інших учнів школи та працівників. Насторожує те, що у хлопця стала проявлятися агресія. Тому ,навіть незначні конфлікти миттєво обертаються бійкою.

   Олександр  має слабку пам’ять. Навички письма на низькому рівні. Він може написати деякі цифри чи букви , не дотримуючись рядка чи клітинки в зошиті  та лише з коментуванням вчителя чи мами. Учень може назвати деякі букви ,якщо поряд буде предметний малюнок. Бажання вчитися виявляє дуже рідко,та за кілька хвилин  воно зникає і учня знову доводиться вмовляти. Увага у хлопця зовсім нестійка, лінивий. Щойно вчитель відходить від нього , щоб допомогти іншим дітям ,_____________  відразу встає, ходить по класу.

_________________________ має підготовчу групу здоров’я (проблеми із зором, косоокість). Інколи приходить до школи  млявий, блідий

Учень має низький рівень розвитку, потребує ретельного індивідуального дослідження особистісних психологічних якостей і допомоги фахівців.

 

 Соціальний педагог                          

 Класовод                                             

 Директор школи             

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Білоцерковець Олена Романівна
    Завжди у характеристиках вказані тільки позитивні риси учнів, а в цьому варіанті подана психолого-педагогічна характеристика сучасного учня школи і не обов'язково з особливими потребами. Дякую Вам!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
29 червня 2019
Переглядів
3440
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку