Характеристика учня закладу освіти

Про матеріал
На вимогу різних державних інстанцій (служба у справах дітей, ювенальна поліція, тощо) заклад освіти дає характеристики учнів. Характеристика учня складається класним керівником і підписується директором закладу освіти.
Перегляд файлу

Характеристика

ПІБ учня

дата року народження

учениці 10 класу, школи I-IIIступенів

назва навчального закладу

ПІБ учня навчається в школі з першого класу. Зарекомендувала себе, як спокійна та старанна учениця. Має навчальні досягнення достатнього рівня, але потребує постійного контролю зі сторони опікуна –ПІБ. Має довільну зорову і механічну пам'ять, добре запам’ятовує учбовий матеріал. Виявляє конкретне логічне мислення. Проявляє здібності до математики, української мови. На уроках дівчинка активна, завжди виконує домашні завдання, допомагає однокласникам. Учениця систематично відвідує навчальний заклад, пропусків без поважної причини не має. Має добрий загальний розвиток.

До виконання громадських доручень ставиться сумлінно. Бере активну участь у громадському житті школи та класу. Дівчинка весела, товариська, інколи не стримана і буває емоційною. Досить розсудлива та дисциплінована.  Правила поведінки виконує на вимогу вчителя.

Має багато друзів, підтримує дружні стосунки з багатьма учнями. 

Опікун приділяє належну увагу вихованню та навчанню дитини. Оперативно реагує на зауваження вчителів та класного керівника, проводить виховні розмови з дівчинкою стосовно її поведінки на уроках, систематично спілкується з класним керівником, по можливості допомагає.

Дитина має все необхідне для навчання і розвитку (підручники, шкільне приладдя, шкільну форму та спортивну форму).

 

 

Директор                                                                   ______________                              

 

Класний керівник                                                 __________

docx
Додано
11 січня
Переглядів
65
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку