Ігрові технології як засіб формування позитивної мотивації учнів початкових класів

Про матеріал
Портфоліо вчителя початкових класів Сприяти розвитку інтересів учнів, і як результат - підвищення якості і освіти в цілому. .Формувати вміння аналізувати особисті інтереси, прихильності, потреби та співвідносити їх з можливостями, що існують.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо Комунальний заклад освіти "Навчально-виховний комплекс №37" "Дніпровська гімназія-школа І ступеня-дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" Дніпровської міської ради Куницької Світлани Сергіївни

Номер слайду 2

Загальні відомості Освіта: вища, Криворізський державний педагогічний інститут, 1986 р. Спеціальність за дипломом: Початкове навчання Стаж роботи: 37років Місце роботи : Комунальний заклад освіти "Навчально-виховний комплекс №37" "Дніпровська гімназія-школа І ступеня-дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" Дніпровської міської ради Посада: вчитель початкових класів Категорія: спеціаліст вищої категорії

Номер слайду 3

 Проблемна тема вчителя: Ігрові технології як засіб формування позитивної мотивації учнів початкових класів

Номер слайду 4

Завдання діяльності

Номер слайду 5

«Хай буде вчитель дзеркалом добрих звичаїв: і чого навчає або навчати збирається, те саме, як на зразкові, хай показує на самому собі».

Номер слайду 6

Ігрові технології Працюючи в початковій школі 37 років, я намагаюся знайти такі шляхи вдосконалення освітньої діяльності, що сприяли б самовираженню здобувачів освіти, їх особистісно-ціннісному ставленню до навчання, вмінню виконувати творчі завдання. Одним із таких шляхів є проведення уроків з використанням навчальних ігор.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Освітня діяльність

Номер слайду 10

Достукуюсь до серця дитини через навчальна гра Ігри-подорожі ігри-доручення Ігри-загадки ігри-бесіди Ігри-змагання Ігри-інсценізації

Номер слайду 11

Виступи на шкільних методоб'єднаннях Виступ на педагогічній раді «Інноваційні підходи до організації навчання учнів як умова успішної соціалізації учнівської молоді» Засідання методоб'єднання «Самореалізація вчителя через оновлення змісту методичної роботи» Робота творчої групи «Експеримент в системі роботи вчителя як основа формування творчого потенціалу вчителя і учня» Психолого-педагогічний семінар «Роль особистості вчителя у забезпеченні результативності освітнього процесу» Майстер-клас «Формування соціально-компетентної особистості шляхом впровадження інноваційних педагогічних технологій»

Номер слайду 12

Самоосвіта вчителя самоаналіз уроків самоконтроль самооцінка діяльності самореалізація особистості робота у творчих групах, МО Опрацювання інтернет-ресурсів

Номер слайду 13

Методичні доробки Гра як творчість (збірник творчих вправ) У світі математики (методичний посібник) Вчись вчитись (Довідник)

Номер слайду 14

Методичні бюлетні Домашні завдання – передумова всебічного розвитку школяра, 09.2018 р. Кольоровий тиждень, 11.2018 р. Друкована робота «Таврійський вісник» - конспект уроку з української мови екологічного спрямування «Загальне поняття про прикметник. Значення прикметників у мовленні»

Номер слайду 15

Виховна робота

Номер слайду 16

Плани на майбутнє

Номер слайду 17

«Не зупиняйся, Вчителю, не треба! Іди вперед, бо в цьому суть життя. Ти робиш чистим і безхмарним небо, Ти твориш віру в краще майбуття» (Д. Павличко)

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
4 березня 2023
Переглядів
468
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку