Індивідуальне завдання

Про матеріал
Індивідуальні завдання для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання.Можуть використовуватись як для контрольної роботи так і для роботи на уроці.
Перегляд файлу

Прізвище та ім’я______________________________________

1.Визнач, чим є виділені слова у прислів’ї.

          Бережи чуже , неначе око своє.

     _________________________________________

2.З’єднай стрілочками синоніми.

                      мовчати                                   байдики бити

                  лінуватися                                   шкірити зуби

                      сміятися                                   тримати язик за зубами      

3.Прочитай текст. Спиши вставляючи пропущені букви. Випиши з тексту два порівняння. 

       Мухомор як мухомор: ч..рвоний у білу крапку. А я стою над ним і радію. Пр..чина зрозуміла : це перший гриб що трапився на очі за пів-дня. Бл..скуча яскраво – червона мухоморова шапка поч..нає здава-тися рубіновим озерцем , на якому ро..сипаласяі заклякла зграйка сніжно – білих л..бедів.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Прізвище та ім’я______________________________________

1.Визнач, чим є виділені слова у прислів’ї.

          Багатий хитрий на гроші , а бідний – на видумки.

     _________________________________________

2.З’єднай стрілочками синоніми.

                      заважти                                 обливати брудом

                    ганьбити                                  шкірити зуби

                     сміятися                                  вертітися під ногами

 

3.Прочитай текст. Спиши вставляючи пропущені букви. Визнач              стиль тексту. 

       Серед чагарників пурхає метелик – кропив..янка. На крил..цях -  справжня в..селка : чорні,жовті,коричневі розводи на ч..рвоному тлі.             І раптом не стало метелика. Де жвін подівся? Ага, ось він  сів на тра-винку, склав крил..ця і став непомітним ,замаскувався. А розгорнув крил..ця – у повітря знов зл..тіла барвиста квітка.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________                        

docx
Додано
6 серпня 2020
Переглядів
580
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку