Інші методичні матеріали

Про матеріал
Сценарій відкриття стенда бойової слави, присвяченого вшанування учасників АТО на сході України. «Хоробрі серця» Ведучий1. Вітаємо вас, дорогі гості, на заході, присвяченому воїнам, героям, нашим односельчанам, які воювали і воюють на сході України за мирне, блакитне небо над полем стиглої пшениці, за дитячий сміх і посмішки дівчат на вулицях, за тисячі щасливих людей. За те, щоб ми могли провести чергову ніч в затишних оселях, у теплих ліжках, не чуючи канонади великокаліберної зброї. За те, щоб над рідною землею розвивався наш, жовто-блакитний прапор…за Україну- неньку… Ведучий2. У всіх людей своя святиня Куди не глянь і не спитай, Рідніша їм своя пустиня, А ніж земний в пустелі рай. Нема без кореня рослини, А нас людей без Батьківщини. Ведучий 1. Впродовж років наша Батьківщинане знала війни. Але нині все стало інакше. Не так давно ми з вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною,тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Ще три роки тому ми не особливо звертали увагу на слова «слава Україні – Героям слава»,а тепер ці слова набули нового змісту.Наразі вже точно зрозуміло,кому ці слова адресовані,і ні в кого немає сумнівів,що ці герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України,лікарі, які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу,волонтери, на плечах яких тримається наша армія. Ведучий 2. Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням , це вже віддання шани найкращим,котрі у найважливіший момент для нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, що само по собі є свідченням справжнього патріотичного подвигу, це віддання шани вам вельмишановні бійці. Ведучий 1. Саме ваш подвиг дорогі наші герої, ваша самопожертва , патріотизм та людяність є прикладом для зростаючого покоління, ви достойні люди, вірні собі і Батьківщині.Тож сьогодні ми вітаємо вас і хочемо сказатинайщиріші слова вдячності за вашу відвагу, мужність та героїзм.Хочеться сказати безліч теплих слів.
Перегляд файлу

Сценарій відкриття стенда бойової слави,  присвяченого вшанування учасників АТО на сході України.

 

«Хоробрі серця»

 

Ведучий1.

Вітаємо вас, дорогі гості, на заході, присвяченому воїнам, героям, нашим односельчанам, які воювали і воюють на сході України за мирне, блакитне небо над полем стиглої пшениці, за дитячий сміх і посмішки дівчат  на вулицях, за тисячі щасливих людей.

За те, щоб ми могли провести чергову ніч в затишних  оселях, у теплих ліжках, не чуючи канонади великокаліберної  зброї. За те, щоб над  рідною землею розвивався наш, жовто-блакитний прапор…за Україну- неньку…

 

Ведучий2.

У всіх людей своя святиня

Куди не глянь і не спитай,

Рідніша їм своя пустиня,

А ніж земний в пустелі рай.

Нема без кореня рослини,

А нас людей без Батьківщини.

Ведучий 1. 

Впродовж років наша Батьківщинане знала війни. Але нині все стало інакше. Не так давно  ми з вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною,тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Ще три роки тому ми не особливо звертали увагу на слова «слава Україні – Героям слава»,а тепер ці слова набули нового змісту.Наразі вже точно зрозуміло,кому ці слова адресовані,і ні в кого немає сумнівів,що ці герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України,лікарі, які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу,волонтери, на плечах яких тримається наша армія.

Ведучий 2.

Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням , це вже віддання шани найкращим,котрі у найважливіший момент для нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, що само по собі є свідченням справжнього патріотичного подвигу, це віддання шани вам вельмишановні бійці.

 

Ведучий 1.

Саме ваш подвиг дорогі наші герої, ваша самопожертва , патріотизм та людяність є прикладом для зростаючого покоління, ви достойні люди, вірні собі і Батьківщині.Тож сьогодні ми вітаємо вас і хочемо сказатинайщиріші слова вдячності за вашу відвагу, мужність та героїзм.Хочеться сказати безліч теплих слів.

Як несподівано й безжально(вірш декламує                      )

В наш спільний дім прийшла війна

По долях мирних українців

Пройшлася танками вона.

 

Коли палав весь схід в вогні,

Співали кулі на війні.

Коли ішов там бій запеклий –

Ви врятували нас від пекла.

 

В оселях наших мирно й тихо

Ми не зазнали того лиха

За Вас тривожились, молились –

Щоб у біді не опинились.

 

Що пережити Вам прийшлося –

Нам того взнати  не вдалося,

І хоч до миру так не близько

Ми Вам вклоняємося низько.

 

 Ведучий 2.
Дорогі наші захисники, ми, підростаюче покоління, обіцяємо рівнятись на вас і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь і за славу нашої неньки України.

Дякуємо всім вам за мирне небо над нашими домівками!

Любі наші герої ми хочемо сказати  вам велике «дякую»

За джерельний тихий спів води, (вірш декламує                                 )

Безкрайні степів простори,

І смерекові ліси,

Широкі плаї, круті гори!

Духмяний хліб на рушнику,

Гостинно розпростерті руки,

Щасливу матері сльозу,

І дідуся з веселим внуком!

За бескиди й дніпровські схили,

За наш пісенний славний рід,

За пломінь в косах у калини,

І за чумацький небозвід!

За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки

 Низький уклін і тричі "СЛАВА!"

Українські захисники!

Всі хором кажуть «СЛАВА», «СЛАВА», «СЛАВА»!!!

Ведучий 2:

 А тепер прийміть у дарунок від щирого серця  невеличкі сувеніри та квіти, як свідчення нашої поваги, шани та любові!

Звучить музика. Вручаємо квіти, сувеніри..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
10 травня 2019
Переглядів
409
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку