Інструктивна картка - презентація "Спілкування з дорослими та однолітками"

Про матеріал
Інструктивну картку - презентацію можна використовувати під час дистанційного навчання та самостійного опрацювання матеріалу учнями, як основний матеріал до уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СПІЛКУВАННЯ З ДОРОСЛИМИ ТА ОДНОЛІТКАМИ. ПОВАГА ДО БАТЬКІВ ТА ВЧИТЕЛІВ.

Номер слайду 2

ПРЕДМЕТНІ КОМПЕТЕНТНОСТІ:- Уміти упевнено спілкуватися з дорослими і однолітками, у разі необхідності звертатися до них за допомогою. - Називати якості (риси характеру) справжнього друга та риси характеру, які не підходять для дружби.- Наводити приклади ситуацій, коли не варто погоджуватися на пропозиції однолітків.- Розпізнавати дружню і недружню поведінку, вияви насилля в учнівському середовищі.- Демонструвати бажання захищати друзів та однолітків від кривдників; ігри, в які грають і дівчата і хлопці.

Номер слайду 3

Опрацюй матеріал підручника с.113-118http://files.pidruchnyk.com.ua/uploads/book/5-klas-osnovi-zdorovja-bekh-2018.pdf. Переглянь відео «Правила спілкування»https://www.youtube.com/watch?v=YXz. Fri. RGWi. MСклади узагальнений портрет справжнього друга с.116, завдання №1http://files.pidruchnyk.com.ua/uploads/book/5-klas-osnovi-zdorovja-bekh-2018.pdf. Склади «ланцюжок учасників конфлікту» УЧАСНИКИ – ………… – ………. – ……….. – ………… – ……… .

Номер слайду 4

ПРАКТИЧНА РОБОТА - «КВІТКА ДРУЖБИ»1. Виріж різнокольорові пелюстки. 2. Склади квітку. 3. На кольорових пелюстках напиши правила дружби. ПОРАДАПропоную подивитись чудовий фільм про сімейні стосунки «Дорога додому» (кіностудія Волта Діснея, 1993 р., США).

pptx
Додано
14 червня 2022
Переглядів
370
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку