Інтерактивне спілкування

Про матеріал
В даній презентації Ви можете ознайомитись з павилами та видами інтерактивного спілкування. Гарного перегляду.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивне спілкування. Підготувавстудент 3 курсу. Групи ТН20 БЛитус Євгеній

Номер слайду 2

Інтерактивне спілкування – це обмін повідомленнями в режимі реального часу. В залежності від програм спілкування може виконуватися шляхом передавання голосу, відео зображення чи тексту. Для участі в голосовій конференції необхідно мати мікрофон і динаміки, для відео конференції – ще й відеокамеру.

Номер слайду 3

Для функціонування повноцінного інтерактивного спілкування необхідні наступні компоненти:·          Сервер – програма, яка приймає повідомлення від клієнта, обробляє інформацію в ньому і відправляє їх за потрібною адресою. Працює на віддаленому комп’ютері в мережі.·          Клієнт – програма, яка відправляє повідомлення на сервер для інших абонентів та приймає повідомлення від них. Працює на локальному комп’ютері кожного співбесідника.·          Мережа – середовище, в якому передаються повідомлення. Це може бути, наприклад, Інтернет або локальна мережа на основі протоколу TCP/IP.

Номер слайду 4

Форми спілкування в Інтернеті1. Телеконференція.2. Чат.3. Веб-пейджер.4. Листування електронною поштою.5. Форум.

Номер слайду 5

Телеконференція -вид заходу, у якому групова комунікація здійснюється між територіально розділенимиучасниками за допомогою технічних засобів. Унаш час найпопулярнішими програмами телеконференційЄ Skype і ICQ.

Номер слайду 6

Чат

Номер слайду 7

У ЧАТІ ЗАБОРОНЕНО

Номер слайду 8

Веб-пейджер-це спеціальна програма, завдяки якій відбувається безпосереднє спілкування в мережі.Інформація, яка прийшла на комп’ютер, відразу активізує Інтернет-пейджер, і він повідомляє про неї. Унісши до списку колег та партнерів і натиснувши режим on-line, у програмі можна дізнатися, хто з останніх перебуває на зв’язку. Досить популярні Інтернет-пейджери на сьогодні-Odigo і ICQ.

Номер слайду 9

та її переваги

Номер слайду 10

Безкоштовні сервери. Електронної пошти

Номер слайду 11

Етикет Електронного спілкування

Номер слайду 12

Правила безпечного листування

Номер слайду 13

ФОРУМ -Інтернет-ресурс, популярний вид спілкуванняв Інтернеті. На форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за Чат. Усі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі. На форумі є адміністратори(власники форуму) та модератори(обслуговуючий персонал, який стежить за виконанням установлених правил та порядку). Форуми можуть бути присвячені будь-якій темі.

Номер слайду 14

Це потрібно знати!!!

Номер слайду 15

Правила форуму

Номер слайду 16

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Етика, Матеріали до уроків
Додано
11 жовтня 2022
Переглядів
358
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку