Презентація "Правила поведінки у театрі"

Про матеріал
Презентація у якій висвітлено правила поведінки у театрі (у гардеробі,у залі,під час і після вистави та ін.)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила поведінки У театріВиконала студентка 211-М групи. Літвін Катерина

Номер слайду 2

Відвідування театру – подія, яка вносить у наше життярізноманітність і красу. А щоб воно не було затьмарене,ми повинні дотримуватися правил гарного тону та правильно поводитися у культурному місці

Номер слайду 3

Правила етикету У театр краще приходити заздалегідь, хвилин за 15-20 до початку вистави,щоб був час спокійно роздягнутися,привести себе в порядок,пройти на своє місце. Перед початком вистави лунають три дзвоники. Перший – за 15 хвилин, другий – за 7-10 і третій – за 1-3 хвилини до початку спектаклю. Займайте свої місця після другого дзвоника.

Номер слайду 4

Правила поведінки у гардеробіВ гардеробі подають верхній одяг гардеробникові, перекинувши його через бар'єр, заздалегідь перевіривши,чи не відірвалася вішалка, щоб не виникло труднощів залишити його там. Якщо прийшли у театр з великою сумкою чи пакетом, їх теж потрібно здати у гардероб. Дзеркала в гардеробі тільки для того щоб поправити зачіску. Зачісуватися, підфарбовуватися і зав'язувати краватку можна лише в туалеті.

Номер слайду 5

Правила поведінки у заліПроходячи до свого місця,варто уздовж рядів крісел обличчям до глядачів глядачам. Якщо вже зайняли своє місце в залі, а повз проходять глядачі на свої місця, обов'язково потрібно встати і дай їм дорогу. Сідайте на те місце, яке зазначено в твоєму квитку. Якщо ж місце виявилося раптом зайнятим і його не хочуть звільняти,попросіть контролера залагодити це непорозуміння.

Номер слайду 6

Правила поведінки під час і після вистави Сидячи в кріслі, не кладіть руки на обидва підлокітники. Під час вистави не бажано розмовляй - можна поділитися враженнями під час антракту. Не варто також шарудіти цукерковими обгортками, вертіти в руках номерок з гардеробу. Не вставайте зі свого місця, поки не закінчиться вистава, - щоб не заважати іншим глядачам. Йдучи з вистави,виходячи з залу,не треба розпихати інших і не поспішайте в гардероб за верхнім одягом, якщо на це немає необхідності.

pptx
Пов’язані теми
Етика, Виховна робота
Додано
6 листопада 2022
Переглядів
7190
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку