«ІСТОРІЯ І ТЕХНІКИ ВИГОТОВЛЕННЯ ЛИСТІВОК»

Про матеріал
Тест розроблено до уроку трудового навчання для 6 класу за темою "СТОРІЯ І ТЕХНІКИ ВИГОТОВЛЕННЯ ЛИСТІВОК". Тест допомагає учням перевірити свої знання. Використовувати під час актуалізації знань , та рефлексії.
Перегляд файлу

1.          Листі́вка

           а) це ремесло, напрям у мистецтві, рід                б) коротка листівка на цупкому творчості та хобі, ручне виготовлення прямокутному аркуші паперу, що

                     листівок.                                                                                                 зазвичай містить вітальне

повідомлення.

2.          Кардмейкінг -

         а) заповнення форми вирізаними по                           б) мистецтво створення листівок.

контуру картинки різнокольоровими смужками.

           в) техніка виготовлення об'ємних листівок. Для цього існують спеціальні готові схеми, використовуючи які можна створити неповторні об'ємні листівки.

3.          Яка існувала традиція на Новий рік у древньому Китаї?

                 а) продавати листівки                                                           б) дарувати листівки

в) обмінюватися листівками.

4.          На той час модною тенденцією стали різдвяні листівки, перша з яких з'явилися у ______ році у Лондоні.

б) 1847

г) 1841

а) заповнення форми вирізаними поб) ця техніка найчастіше


контуру картинки різнокольоровими смужками. Елементи цієї техніки відмінно підходять для виготовлення листівок. Існує безліч різних схем, за якими можна зробити відмінні мотиви і використовувати їх для виготовлення листівок.

використовується для виготовлення листівок. У хід йдуть всі матеріали та інструменти, використовувані в скрапе, а також скетчі, стилі та техніки, такі як тиснення, ембосінг, штампінг. Єдине, чим відрізняється сторінка скрап-альбому від листівки -


а) техніка виготовлення об'ємних  листівок. Для цього існують спеціальні готові схеми, використовуючи які можна створити неповторні об'ємні листівки.

на листівці, як правило, не розміщують особистих фотографій, а використовують різні картинки, роздруковані або вирізані.

б) заповнення форми вирізаними по контуру картинки різнокольоровими смужками. Елементи цієї техніки відмінно підходять для виготовлення листівок. Існує безліч різних схем, за якими можна зробити відмінні мотиви і використовувати їх для виготовлення листівок.


___________– це виготовлення декоративних композицій шляхом скручування паперових смужок в спіраль з якої формується елемент композиції потрібної форми.

а) Айріс фолдінг (Iris Folding)б) Квіллінг

в) Орігамі г) Орнаре (Ornare)

Ключ до тесту

1. б (1 балів)

2. б (2 балів)

3. в (1 балів)

4. в (2 балів)

5. б (2 балів)

6. а (2 балів)

7. б (1 балів)

 

 

pdf
Додано
22 травня 2020
Переглядів
688
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку