Карта технологічного процесу
Ескіз |
Тема №1.6 |
|
Найменування операцій |
Застосований інструмент і обладнання |
Одиниця вимірю-вання |
Розряд |
Норма часу |
§§ ЕНІР |
|
На одиницю вимірювання |
На всю роботу |
||||||||
100 м2 площі скління |
3 роз-ряд |
5, 6 годин |
=0,042 години
|
Е 8 – 1 – 33 |
|||||
|
1 |
Зняти розміри шибок |
Рулетка |
||||||
2 |
Вирізати скло |
Лінійка, склоріз, стіл |
|||||||
3 |
Вставити скло у фальці |
|
|||||||
4 |
Виміряти розкладку |
Рулетка, олівець |
|||||||
5 |
Відрізати розкладку |
Пилка, стусло |
|||||||
6 |
Закріпити скло |
Молоток, гвіздки, розкладка, плоскогубці
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Матеріали |
Технічні умови |
Техніка безпеки |
|||||||
Листове віконне скло 3-4 мм, розкладка, змочувальна рідина(масло для склорізів або гас.), гвіздки.
|
Скло не можна різати, якщо воно занесене з вулиці, воно повинно мати температуру приміщення. |
Не можна витирати скло рукою, а ганчіркою чи щіткою. Не можна різати скло на коліні чи випадкових підкладках. |