Книжечка " Зелена міні-енциклопедія"

Про матеріал
"Зелена міні-енциклопедія" -це книжечка для дітей які, навчаються у 2 класі. Тут можна знайти цікаві завдання з української мови та читання, а також з математики. Подорожувати сторінками цієї книжечки вони зможуть з гусеничкою Леєю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Це Лея. Вона- гусінь-помічниця!Моя зелена енциклопедія Фото. Рекомендовано до друку за рішенням атестаційної комісії ІІ рвіня від 15.02.2023 р.

Номер слайду 2

Пригадай алфавіт. Обведи чарівні букви. Чому їх так називають?Пригадай таблицю множення числа 7. Знайди кружечки-відповіді. Прикраси Лею. Розв’яжи задачу. В 4 чашки чаю Куся поклала по 2 грудочки цукру. У цукорниці ще залишилося 17 грудочок цукру. Скільки грудочок цукру було в цукорниці спочатку?Рая. Юзько

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Зелена казка Біля лісу озеро. . Там живе жабка Куся. Сьогодні у неї іменини. Запрошені всі друзі: цвірку Юзько, баб Раїса та гусениця Лея. Вони прийдуть з подарунками. Куся порається від ранку. Прибрала хатинку, приготувала святковий обід, спекла торт. Друзі прийшли вчасно. Вони вітали іменинницю та співали веселі пісні. Під кінець свята Куся винесла торт зі свічками. Гості плескали в долоні від захвату! Така краса! Тотр, і справді, був гарним, а ще дуже смачним. Лея голосно викрикнула: З Днем народження тебе, Кусенько!Юзько та Рая подякували за смачний обід та теплий прийом. Усім було радісно. Свято підійшло до кінця. Жабка подякувала друзям за подарунки та пострибала спати.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
13 березня 2023
Переглядів
164
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку