Кольоротерапія "Кольоровий фантан"

Про матеріал
Кольоротерапія використовує різні барви для регулювання вібрації тіла людини на таку частоту, яка б давала їй силу, здоров’я. Доцільно проводити ранковий комплекс з дітьми після сніданку в спальній кімнаті.
Перегляд файлу

C:\Users\komp\Desktop\Без названия.jpgКОЛЬОРОВИЙ  ФОНТАН

 

Кольоротерапія – це наука, використовує різні барви для регулювання вібрації тіла людини на таку частоту, яка б давала їй силу, здоров’я.

Фахівці рекомендують використовувати колір по-різному, тобто «опромінювати», «купатися» в ньому, «одягатися» з ним, «вдихати» його. Можна застосовувати кольоровий пляж: розфарбувати себе. Доцільно проводити ранковий комплекс з дітьми після сніданку в спальній кімнаті. Середня тривалість опромінення становить 5-15 хвилин. Для більшості кольорів (крім червоного) час можна збільшувати до 30 хвилин. Проводячи кольоротерапію, одночасно можна займатися іншою справою, привертаючи увагу дітей до пропонованого кольору лише на де-кілька хвилин. Кольорове опромінення дуже сильно діє на шкіру. Частіше використовується зелений колір. Це єдиний колір, яким можна опромінюватися безмежно. Він позитивно діє на нервову систему, корисний для очей, лікує застуду, готовний біль. «Опромінюючи» дитячі серця, зелений колір заспокоює їх.

Дітям пропонується кольори відповідно до емоційного стану.

червоний – для підвищення активності дитини;

синій – для заспокоєння;

жовтий – для підняття настрою, радості;

зелений – для відпочинку;

оранжевий – для створення доброго самопочуття;

 бірюзовий – під час спеки.   

 

 

docx
Додано
7 листопада 2023
Переглядів
155
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку