Комплекс ЗРВ з використанням подушки

Про матеріал
1. Вихідне положення (В.П) стійка ноги нарізно, руки до грудей , подушка в руках перед грудьми На 1 нахил тулуба вперед, на 2 назад, 3 ліворуч, 4 праворуч (4,5 р) 2. В.П. стійка ноги нарізно, руки прямі вперед перед грудьми, подушка в руках На 1 поворот тулуба в ліву сторону, на 2 в В.П. , на 3 вправу сторону, на 4 в В.П. ( 5-6 р.) 3. В.П. стійка ноги нарізно, руки скресно перед грудьми, подушка в руках. На 1,2 нахил тулуба вперед, 3,4 назад (7-8 р) 4. В.П. ноги на ширині плечей, подушка в руках, притиснута до грудей. На 1-4 колові оберти тулубом в ліву сторону, 5-8 вправу сторону (4-5 разів) 5. В.П. ноги разом, прямі в колінах, нахил тулуба вперед подушка в руках на витягнутих руках. На 1-10 пружинясті рухи рук вперед (2 р) 6. В.П. ноги на ширині плечей , нахил тулуба вперед, руки внизу, подушка в лівій руці. Перекладання подушки з лівої руки до правої 25 р. 7. В.П. ноги на ширині плечей, подушку покласти на живіт, ліва рука на подушці, права рука пряма вгорі. На 1-2 нахил тулуба в ліву сторону, 3-4 вправу сторону. (7-8) 8. В.П. ноги на ширині плечей, руки прямі вгорі, подушка в руках. На 1-4 нахил тулуба в ліву сторону, 5-8 вправу сторону ( 6- р) 9. В.П. ноги на ширині плечей руки прямі назад, подушка в руках позаду. Нахил корпусу вперед, пружинясті рухи донизу 20 р. 10. В.П. ноги разом, ноги в колінах прямі. Подушка в руках, руки прямі внизу. На 1 нахил тулуба донизу ( торкаємось ступнів) на 2 в В.П, на 3 руки прямі вгору, на 4 в В.П
Перегляд файлу
  1. Вихідне положення (В.П) стійка ноги нарізно, руки до грудей , подушка в руках перед грудьми

На 1 нахил тулуба вперед, на 2 назад, 3 ліворуч, 4 праворуч (4,5 р)

  1. В.П. стійка ноги нарізно, руки прямі вперед перед грудьми, подушка в руках

На 1 поворот  тулуба в ліву сторону, на 2 в В.П. , на 3 вправу сторону, на 4 в В.П. ( 5-6 р.)

  1. В.П. стійка ноги нарізно, руки скресно перед грудьми, подушка в руках.  На 1,2 нахил тулуба вперед, 3,4 назад (7-8 р)
  2. В.П. ноги на ширині плечей, подушка в руках, притиснута до грудей. На 1-4 колові оберти тулубом в ліву сторону, 5-8 вправу сторону (4-5 разів)
  3. В.П. ноги разом, прямі в колінах, нахил тулуба вперед подушка в руках на витягнутих руках. На 1-10 пружинясті рухи рук вперед (2 р)
  4. В.П. ноги на ширині плечей , нахил тулуба вперед, руки  внизу, подушка в лівій руці. Перекладання подушки з лівої руки до правої 25 р. 
  5. В.П. ноги на ширині плечей, подушку покласти на живіт, ліва рука на подушці, права рука пряма вгорі. На 1-2 нахил тулуба в ліву сторону, 3-4 вправу сторону. (7-8)
  6. В.П. ноги на ширині плечей, руки прямі вгорі, подушка в руках. На 1-4 нахил тулуба в ліву сторону, 5-8 вправу сторону ( 6- р)
  7. В.П. ноги на ширині плечей руки прямі назад, подушка в руках позаду. Нахил корпусу вперед, пружинясті рухи донизу 20 р.
  8. В.П. ноги разом, ноги в колінах прямі. Подушка в руках, руки прямі внизу. На 1 нахил тулуба донизу ( торкаємось ступнів) на 2 в В.П, на 3 руки прямі вгору, на 4 в В.П
docx
Додано
22 лютого
Переглядів
55
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку