Конкурсна програма до свята Весни

Про матеріал
Мета: розвивати творчі здібності, кмітливість, спритність через створену атмосферу добра, дружби, гумору; формувати естетичну культуру; виховувати повагу до жінки, дівчинки.
Перегляд файлу

Конкурсна програма до свята Весни 

    Дорогі  наші дівчатка! Дозвольте вас привітати з весняним святом, побажати всім добра, радості, яскравого весняного сонечка, успіхів у всіх починаннях і виконання всіх бажань.

     Ми зібрались сьогодні, у цей святковий весняний день, щоб гарно відпочити. А найкращий відпочинок – це веселі ігри, змагання, конкурси.

   Тож, почнемо!

1. Гра «Ласкаве сонечко»

Беруть участь всі діти. У кожного в руках невеличкий шматочок (=5см) вермішелі – це майбутні «промінчики сонечка». Учитель передає яблучко першій дитині. Вона говорить ласкаве слово мамі, вставляє в яблуко «промінчик» і передає його далі. Наприкінці гри яблуко перетворюється на «сонечко», а всі діти скажуть мамі ласкаве слово.

2.  Конкурс «Квіти до 8 Березня»

2 стільці – на них ножиці і папір білий. 2 команди. Якнайшвидше добігти до стільця, вирізати з паперу красиву квітку, прикріпити її так, щоб утворився букет у вазі. Перемагає та команда, яка швидше справиться із завданням.

3. Конкурс «Ха-ха»

Дівчатка, як ніхто, люблять посміятися,отож наступний конкурс – для них. Дівчатка утворюють коло. Перша промовляє «ха», потім друга «ха» і т. д. Учасниці повинні вимовляти промову серйозно, не змінюючи літер. Вибуває та, яка першою засміється, або не вимовить «ха».

4. Конкурс «Пазли»

Дівчаткам пропонується скласти картинку з пазлів. Перемагає той, хто справиться швидко і правильно. Дівчаткам допомагають хлопчики.

5. Конкурс для хлопчиків «Уважність-запорука успіху»

Дівчатка виходять із класу, а хлопцям дають запитання.                           -  Якого кольору очі у ...

-         Які черевички у …

-         Якого кольору кофтинка у ….

-         У кого з дівчаток найсвітліше волосся?

-         У кого заколка …

-         Якого кольору резиночки в волоссі у …

-         У кого заплетені дві косички?

 

6.  Конкурс «Принц і Попелюшка»

Дівчатка сідають на стільці і знімають черевички. А хлопчики по команді надівають черевички дівчаткам. Хто швидше – той переміг.

7. Гра-естафета «Підміталочки»

Діти шикуються у дві команди. На відстані 5-7 кроків стоїть стілець. Потрібно обмести кульку навколо стільця.

8. Конкурс «Салон краси»

З зав’язаними очима нафарбувати подрузі вуста помадою.

9.Танцювальний конкурс «Відгадай»

Визиваємо кілька хлопчиків і їм зав’язуємо очі хусткою. Потім визиваємо стільки ж дівчаток. Дівчатка мовчки запрошують хлопців до танцю. Під час танцю хлопці із зав’язаними очима повинні здогадатися, хто  з ким танцює. (Звучить повільна музика)

10. Конкурс «Кулька із сюрпризом»

По команді швидко лопнути кульку, дістати папірець, прочитати завдання і виконати його. ( Заспівати   куплет улюбленої пісні, назвати весняні квіти, зробити комплімент своїй подружці, назвати страви на літеру «в», назвати ніжні слова своїй мамі і т.і.

 

Ну що ж швидко промайнув час. Ми позмагалися, повеселилися, відпочили, краще пізнали один одного. Вам сподобалось? Отож, надалі будемо завжди разом радіти успіхам, разом працювати і відпочивати, разом зростати і розумнішати.

 Сьогодні у нас немає переможених і переможців. Ви всі поводили себе чудово, приймали належну участь у конкурсах, показали свої знання, не боялись виявити власні здібності і таланти.

Отже, ви всі є переможцями.

Я хочу ще раз привітати наших любих дівчаток із святом. Побажати їм щастя, радості, добра, успіхів у всіх починаннях, у досягненні власної мети. Хай у ваших серцях поселиться гарний настрій, а усмішка стане постійним супутником життя.

                              Додаток

 

Заспівати куплет улюбленої пісні.

 

Назвати весняні квіти.

 

Зробити комплімент подружці.

 

Назвати страви на літеру «в».

 

Назвати ніжні слова для мами.

 

Прочитати вірш про маму.

 

 Назвати прізвище, ім’я, по батькові  своєї мами.

 

Обійняти сою найкращу подружку (друга).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
29 січня
Переглядів
780
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку