КОНСПЕКТ РОЗВАГИ НА ХЕЛЛОУЇН

Про матеріал
КОНСПЕКТ РОЗВАГИ НА ХЕЛЛОУЇН. За темою: «Зомбі ферма. Хеллоуїн». На основі комп’ютерної гри "Зомбі ферма". Діти виконують квест-завдання, естафети, щоб допомогти зомбі повернутися в гру і стати людиною.
Перегляд файлу

КОНСПЕКТ РОЗВАГИ НА ХЕЛЛОУЇН

Тема: «Зомбі ферма. Хеллоуїн»

Мета: продовжувати знайомити дітей з традиціями проведення свята Хеллоуїн; розвивати у дітей мислення, емоції, увагу, пам'ять, творчі здібності; виховувати такі позитивні якості як доброзичливість і увагу до своїх товаришів, колективну виручку і взаємодопомогу в процесі проведення командних змагань.

Матеріали і обладнання: декорації до свята (ширма, плакати, витинанки гарбузи, кажани, павуки) музика, «ліхтарі Джека»  2пазли «гарбуз» 2 гарбуза з фетру, 4білі листи А4, насіння гарбуза, муляжі овочів і фруктів, частування для дітей, розмальовки.

Хід:

(в прикрашений зал під музику заходять діти, сідають на стільці) Доброго вечора шановні гості!

31 жовтня – загадкове, фантастичне і чарівне свято Хеллоуїн.

Яке виникло 2000 років тому. За легендою в цю ніч на землю виходять добрі і злі духи, щоб тут залишитись. Люди, щоб злякати духів надівають страшну, брудну одежу і маски. Звідси і пішла традиція переодягатись в костюми. 

Так зробили і ми.

В цей вечір трапляються різні дива. І сьогодні з гри «зомбі ферма» вийшов зомбі. (виходить зомбі) Щоб йому повернутися назад в гру і стати людиною нам потрібно пограти в цю гру.

Згодні?

Судити вас буде наша гостя, відьма Клементина, сама справедлива відьма на світі, щоб ніхто не порушував правил і добре себе вів.

Щоб зомбі став людиною, вам потрібно приготовити зілля «Зомбіум». Головний інгредієнт – це гарбуз. І так, ваше перше квест-завдання – посадити насіння гарбуза, щоб він виріс.

1.     «Посади урожай» (діти переносять чайною ложечкою насіння гарбуза)

Ваші гарбузи виросли, але дощик добре їх поливав і коло них з’явилось болото. Щоб добратися до гарбузів, вам потрібно перейти через болото

2.     «Пройди через болото» (Учасникам дають по два аркуші паперу. Вони повинні пройти через "болото" по "купинах" - аркушах паперу. Потрібно покласти лист на підлогу, стати на нього двома ногами, а інший аркуш покласти перед собою. Переступити на інший аркуш, обернутися, взяти знову перший лист і покласти перед собою. І так, хто перший

пройде через кімнату і повернеться назад, той і перемагає) Якийсь злий дух ходив на нашому городі і розбив гарбузи. 

3.     «Збери пазл» (діти складають пазл «Гарбуз»)

Ось ми дістали гарбузи. Але вони також чарівні і сильно кусаються. Ваше завдання, якомога швидше передати гарбуз по колу і кинути його в каструлю.

4.     «Шалений гарбуз» (діти передають по колу гарбуз і кидають його в каструлю)

Головний інгредієнт вже є – це гарбуз. Що ще повинно бути в зіллі? (відповіді дітей). Вам підказка: це овочі! 

5.     «Варимо зілля» (діти по черзі кидають в каструлю тільки овочі «варять зілля»)

Зомбі випиває зілля – стає людиною.

6.     Гра «Чарівна фігура» (принцип гри «Море хвилюється»)

За традицією на Хеллоуїн пригощають солодощами (частування солодощами) (Нагородження учасників за активну участь подарунками-розмальовками).

pdf
Додано
27 жовтня 2019
Переглядів
2914
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку