Контрольне тестування №2 з технології 7 клас (дівчата) екстернат.
Роботу розробила: Ніколайчук Ольга Вікторівна
учитель Вишнівського академічного ліцею №2
Контрольна робота з технологїі №2 (7 клас дівчата)
І рівень
0,5 бала за кожну правильну відповідь на завдання 1-6
А продукт переробки зерна шляхом помелу;
Б продукт переробки овочів;
В продукт переробки зерна, горіхів, фруктів методом варіння.
А обрядова страва, яку готують на Великдень;
Б страва, що символізує життя;
В традиційна обрядова різдвяна страва, яка обов’язково повинна бути на столі, на Святий Вечір і Різдво.
А так
Б ні
А графічний документ, що не містить зображення виробу;
Б графічний конструкторський документ, що містить зображення виробу, виконане за допомогою креслярських інструментів на папері чи спеціальних програм на гаджетах, і містить відомості , необхідні для його виготовлення та контролю;
В документ, що містить інформацію.
А ярлик прикріплений до товару з метою надання певної інформації про цей товар;
Б інформація про товар;
В папірець, який не прикріплюється до товару і не надає про нього інформацію.
А так
Б ні
7.Встановити відповідність
Способи вирощування мікрозелені:
1) контейнер із грунтом;
2) у банці;
3) на ваті.
А Б
В Г
1 |
2 |
3 |
|
|
|
8. Встановити відповідність
Особливості кексів, мафінів, капкейків :
1) кекси ;
2) мафіни;
3) капкейки.
А прісні і більше щільні ;
Б солодкі, прісні, прикрашені декором, пухнасті;
В переважно солодкі, пухнасті і пористі;
Г завжди солодкі, прикрашені декором.
1 |
2 |
3 |
|
|
|
9. Встановити відповідність
Художня гладь:
А Б
В Г
1 |
2 |
3 |
|
|
|
ІІІ рівень
3 бали за кожну правильну відповідь на завдання 10
10. Опишіть технологічну послідовність вирощування зеленої цибулі в пластиковому бутлі
Відповідві К.р №2
7клас.
1 |
2 |
3 |
Б |
А |
Г |
8.
1 |
2 |
3 |
В |
А |
Г |
9.
1 |
2 |
3 |
Г |
А |
Б |