Кросворд "Споживання їжі"

Про матеріал
Кросворд може бути використаний для актуалізації опорних знань та умінь учнів при виконанні міні-проєкту "Сервірування святкового столу"
Перегляд файлу

Кросворд «Споживання їжі»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

1

 

5

 

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По горизонталі:

  1. Рідини, які споживають для пиття.
  2. Посуд у якому подають салати.
  3. Підготовка й оформлення стола для споживання їжі.
  4. Посуд, який використовують для приготування страв.

 

По вертикалі:

       2.  Набір посуду, який використовують для сервірування святкового столу.

       5. Невеличкі круглі булочки, які подають з часником до борщу.

       6. Основа життя людини, потрібна для росту та розвитку  організму.

       7.  Посуд, який призначений для подавання та споживання їжі.

       8. Перелік став та напоїв, які подаються на сніданок, обід чи вечерю.

 

doc
Додано
3 жовтня 2021
Переглядів
564
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку