Квест для учнів 3 -4 класів

Про матеріал
Навчально – пізнавальні цілі: -перевірити, збагатити знання школярів про Україну; -виховувати бажання пізнавати свою історію, зберігати національно – культурні традиції українського народу; -розвивати почуття гордості за рідний край.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація квесту для учнів 3 класів Підготували: Тертична С. В.

Номер слайду 2

Завдання квесту 1. Вітальне слово Батьківщині. 2. Заплету віночок. 3. Символи України. 4. Від історії до спорту. 5. Слово до слова – зложиться мова. 6. Секретна абетка. 7. Український вінок. 8. Запам»ятай та пригадай. 9. Єдність – наша сила.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

КОМАНДІ «ДІТИ УКРАЇНО»

Номер слайду 14

Правила українського виховання Будь свідомим громадянином України, гордися, що ти українець. Поважай і люби свій народ, свою землю, мову, історію і культуру. Дорожи честю національної символіки, знай Гімн України і достойно його виконуй. Шануй пам»ять своїх предків і тих, хто впав у боротьбі за волю України.

Номер слайду 15

Люби своїх батьків, братів і сестер, будь другом для менших. Підтримуй українські звичаї і традиції своєю участю у них. Виховуй себе ввічливим, культурним, грамотним і сильним. Гідно поводь себе у громадських місцях, на вулиці. Поважай культуру, мову, звичаї інших народів. Будь впевнений: «Мати і Україна – найсвятіші слова».

Номер слайду 16

Ти у нас одна, єдина, Твої ми діти, Україно!

ppt
Додав(-ла)
ткаченко ольга
Додано
8 квітня 2019
Переглядів
1062
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку