Екзаменаційний білет за програмою MS Word 2016

Про матеріал

Екзаменаційний білет №1 за офісною програмою Microsoft Word 2016,. Завдання можуть бути використані для контролю знань в ході вивчення MS Word. Оцінка скаладється з виконання трьох різних завдань, а саме: форматування тексту, створення діаграми за поданою таблицею та створення схеми за допоомгою інструментів Word Art.

Перегляд файлу

Мала академія управління бізнесом ПНЗ КУ «КРЦМтаШ»

 

ЗАВДАННЯ З WORD

БІЛЕТ 1

  1. Завдання: (5 балів)

Заголовок: гарнітура шрифту - Georgia, кегль – 21, напівжирний курсив, розрідження символів на 2,5 пт, колір - зелений.

Додати примітку: «Екодизайн — напрямок в дизайні, що приділяє ключову увагу охороні навколишнього середовища протягом всього життєвого циклу виробу. У розрахунок беруться, в комплексі, всі сторони створення, використання та утилізації виробів».

Основний текст: вирівняти по середині, міжрядковий інтервал – 1,5; вставити буквицю в 3 абзаці; гарнітура шрифту - Calibri, колір - синій, кегль - 13 пт, відступ після 1 абзацу - 18 пт, а після 2 абзацу - 24 пт, у слові «екодизайн» –розрідження символів на 3 пт та масштаб 150%, підкреслити зеленою лінією. Третій та четвертий абзаци оформити двома колонками з розподілювачем, вирівняти по ширині

Обрамлення сторінки об’ємною рамкою зеленого кольору.

Малюнок відповідної тематики зробити у вигляді підложки.

Встановити верхній колонтитул, в якому вставити напис «Зелена економіка» та відповідну емблему.

Екодизайн – не тільки мода

У житті сучасного міста зелене будівництво має дуже велике значення, тому що рослинні угруповання є одними з головних його компонентів і єдиними представниками природного середовища. Зелені насадження потрібні передусім як засіб для створення найбільш сприятливих умов життя людини в містах, забруднених промисловими підприємствами. Сади, парки та сквери — це витвори природи та мистецтва, більшість із яких покликана внести відчуття спокою в бурхливе та гомінке життя сучасного міста.

Оточувати себе безпечними речами та створювати комфорт у приміщеннях, де перебуваємо, – це не тільки мода, це нагальна необхідність. Саме тому стає дедалі популярнішим екостиль. Комфортне середовище, екологічне житло.

Що ми вкладаємо у ці поняття? Безпечні матеріали, природні мотиви у дизайні інтер’єру. Та екологія житла – це поняття значно ширше.

Екодизайн – особливий напрямок, у якому враховуються багато факторів. До уваги береться охорона навколишнього середовища у значно ширшому розумінні, ніж це могло б здатися на перший погляд.

Природність матеріалів, сприяння охороні довкілля протягом усього циклу використання матеріалів – від видобування сировини до утилізації вжитого продукту, безпека людини та інших живих істот під час експлуатації виробів, можливість повторного використання матеріалів з метою запобігання шкоди природі. Безліч важливих аспектів, безліч питань, яким слід приділяти особливу увагу, якщо ми хочемо виростити здорових дітей та зберегти нашу планету для нащадків.

  1. Перетворити записи даних на таблицю та створити гістограму. Додати назву діаграми «Садиби зеленого туризму Запорізької області» та надписи вісей. Вказати значення даних.(3 бали)

 

САДИБИ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Бердянський р-н 17

Вільнянський 1

Запорізький 4

Більмацький 1

Мелітопольський 3

Новомиколаївський 1

Оріхівський 1

Приазовський 1

Чернігівський 1

Якимівський 1

 

 

  1. Створити схему, подібну до зразка (4 бали).

 

docx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
1144
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку