Легенда Вулиця «Молодіжна»

Про матеріал

Ще з давніх – давен відомо, що Новоолександрівка дуже красиве і хороше село. А я хочу розповісти про вулицю, яка має цікаву назву – Молодіжна.Колись, як тільки на території села з'явилися люди, то тут був ліс. Були у ньому і яри, і долини, і пагорби. От саме на одному з таких пагорбів почали вирубувати дерева.

Перегляд файлу

Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

 

 

 

 

 

 

 

 

Легенда

Вулиця «Молодіжна»

 

 

 

 

 

 

 

Автор:

Деньдобра Аліна, 13 років

учениця 6 класу Новоолександрівської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

гурток «Юні любителі книги »

 

Керівник:

Фурсенко Оксана Василівна, завідувач бібліотеки, Новоолександрівської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

 

 

 

 

2018 рік

 

 

 

 

 

 

 

Молодіжна

 

          Ще з давніх – давен відомо, що Новоолександрівка  дуже красиве  і хороше село. А я хочу розповісти про вулицю, яка має цікаву назву – Молодіжна.

         Колись, як тільки на території села з’явилися люди, то тут був ліс. Були у ньому і яри, і долини, і пагорби. От саме на одному з таких пагорбів почали вирубувати дерева. І він став виділятися з – поміж лісу. Пагорб цей лисів серед дерев, і  на ньому почали селитися молоді сім`ї, так і з’явилася назва – Молодіжна. Цю вулицю омиває річечка Каланчак, яка своїм дзюркотінням  надає природі ще більшої таємничості. На її берегах ростуть верби, що опустили свої віти у воду.

           Навесні, коли все пробуджується і починає цвісти,  вулиця стає , немов у зеленому віночку. А коли зацвітають вишні чи яблуні, здається, що це пухкий сніжок покрив її. Влітку тут наливаються сонцем  запашні яблука, а вишні, немов червоне намисто  нанизане на гілля.

           Хати завжди білі і чепурні , бо в них живуть працьовиті люди. Вони цілий рік, як бджоли, трудяться біля свого двору. Ця вулиця незвичайна, бо виділяється своєю пишною природою.  І хоча  називають її Молодіжною, та це лише назва. Тому що тут дуже багато квітів, які увібрали в себе усі кольори веселки. Невже ж це не краса навесь світ !?  Люди пишаються , що мають такий затишний куточок.

 

 

 

docx
Додано
7 червня 2018
Переглядів
1136
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку