Малювання для середньої групи «Хто зумів це на вікні»

Про матеріал
Мета: познайомити дітей дошкільного віку з нетрадиційною технікою малювання за допомогою манної крупи. Завдання: - розвивати творчу уяву, мислення, фантазію; - виховувати інтерес до творчості. - виховувати інтерес до образотворчого мистецтва, бажання пізнавати нове.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Хто зумів це на вікні»Майстер-клас з малювання(для середньої групи)

Номер слайду 2

Хто зумів це на вікні,Візерунки чарівні,Уночі намалювати,Не заходячи до хати?Чудо-трави, диво-квіти -Це ж потрібно так уміти!Часто дуже хочуть діти Квіти подихом зігріти. Та краса ця особлива,Її пестить неможливо. Бо від дотику руки. Залишаються цятки. Ці холодні візерунки,Мов листівки-подарунки,Нам Мороз на склі лишає,Бо чарівну фарбу має!!!

Номер слайду 3

Фізкультхвилинка. Зимове віконце. У віконечко Зима(Імітація визирання у вікно)Крізь замети загляда.(Хвилеподібні рухи руками)Розмалює шибку вміло(Потягування навшпиньки)Гарним пензлем сніжно-білим.(Колові рухи головою).

Номер слайду 4

Мета: познайомити дітей дошкільного віку з нетрадиційною технікою малювання за допомогою манної крупи. Завдання:- розвивати творчу уяву, мислення, фантазію;- виховувати інтерес до творчості.- виховувати інтерес до образотворчого мистецтва, бажання пізнавати нове. Даний вид малювання зачаровує своєю простотою виконання і своєю унікальністю, але найголовніше те, що заняття з подібними матеріалами корисні для малюків - вони розвивають дитячу моторику і фантазію.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Бажаю всім творчих успіхів!

pptx
Додано
1 січня 2023
Переглядів
321
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку