Математичний шеф, ділова гра, 2 клас

Про матеріал

"Математичний шеф" ділова гра, математика 2 клас. Урок - ділова гра, розробила для участі в І етапі конкурсу " Вчитель - року 2014." Цікавий матеріал , проводила зі своїми учнчми,

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ділова гра « Математичний шеф »

Номер слайду 2

МЕТА: формувати вміння і навичкиучнів у розв’язуванні прикладів, рівнянь, задач практичного змісту з даної теми. Вчити застосовувати набуті знання з математики для практичних цілей; розвивати логічне мислення, уміння аналізувати. Виховувати інтерес до предмета математики через гру, дбайливе ставлення одне до одного, етичні навички.

Номер слайду 3

« Щоб засвоїти знання,Їх потрібно вживати з апетитом » Анатоль Франс

Номер слайду 4

І страва « Задачний борщ »ІІ страва « Гарнір із змінною », « Приклади під шубою», « Дужковий салат»ІІІ страва Дисерт « Заварні рівняння »ІV страва Коктель “ Геометричний мікс ”

Номер слайду 5

Рецепт першої страви (читання і аналіз задачі, складання короткого запису, розв’язок, відповідь, презентація )

Номер слайду 6

Рецепт другої страви «Гарнір зі змінною»(компоненти дії віднімання (команда синіх ) і компоненти дії додавання(команда червоних ), хід розв’язання, розв’язок, презентація)

Номер слайду 7

« Приклади під шубою »( розв’язати приклади, скласти на блюдце інгредієнти у порядку зростання від найменшого до найбільшого)

Номер слайду 8

« Дужковий салат »( встановити дужки так, щоб вирази були істинними, правильність читання виразів , що містять дужки,правило « порядок виконання дій у виразах з дужками» )

Номер слайду 9

Рецепт третьої страви. Дисерт « Заварні рівняння»команда синіх готує тісто, червона команда - крем ( правила знаходження невідомого доданка, зменшуваного, від’ємника. Свою відповідь розпочинаємо зі слів ( інтерактивна технологія “Незакінчене речення”)) сині Для приготування тіста, червоні – Для приготування крему потрібно було від суми… … до різниці… … від зменшуваного…

Номер слайду 10

Рецепт четветрої cтрави. Коктель “Геометричний мікс”( презентувати страву у вигляді відомого всім персонажа )

Номер слайду 11

Дякую за увагу! Бажаю всім смачного!!!

pptx
Додано
2 лютого 2018
Переглядів
1360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку