Матеріал до теми Навчання в Інтернеті

Про матеріал
Презентація для 4 класу по темі Навчання в інтернеті, підготовленна до типової освітньої програми Савченко до підручника Інформатика Корнієнко
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчання в інтернетіЗа програмою нової української школи. Урок 7

Номер слайду 2

Згадуємо засоби длянавчання онлайн. Розділ 1 § 7 Як ви розумієте вислів видатного українського філософа Григорія Сковороди:

Номер слайду 3

Згадуємо засоби длянавчання онлайн. Розділ 1 § 7Інтернет є  потужним освітнім ресурсом. за його допомогою кожна допитлива дитина може поглибити й  перевірити свої знання. Зробити процес навчання більш цікавим допоможуть навчальні онлайн-ресурси.

Номер слайду 4

Згадуємо засоби длянавчання онлайн. Розділ 1 § 7 Пригадайте, якими засобами навчання онлайн ви користувалися в 3-му класі.

Номер слайду 5

Знайомимося з навчальними онлайн-ресурсами. Розділ 1 § 7 З онлайн-ресурсами працюють так само, як і  з програмами, установленими на комп’ютері.

Номер слайду 6

Знайомимося з навчальними онлайн-ресурсами. Розділ 1 § 7 Навчальні онлайн-ресурси пропонують безліч завдань і вправ із різних предметів і тем. Зазвичай такі ресурси надають можливість інтерактивного навчання, тобто працюють у режимі діалогу з користувачем.

Номер слайду 7

Знайомимося з навчальними онлайн-ресурсами. Розділ 1 § 7 Розглянь фрагменти вебсторінок сайту «Самоучка». Навчальні вправи з  яких предметів пропонує сайт?

Номер слайду 8

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Ти вже вмієш шукати інформацію на різних вебсторінках. А  як повернутися до вебсторінки, яка тебе зацікавила? Звісно, можна записати її адресу. Але адреси бувають такі довгі, що легко припуститися помилок.

Номер слайду 9

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Розглянь малюнок. Чим зручно користуватися, щоб легко знайти необхідну сторінку в книжці?

Номер слайду 10

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Для швидкого доступу до певних вебсторінок використовують закладки, які зберігають посилання на ці вебсторінки. Клацнувши закладку, ти одразу опиняєшся на відповідній вебсторінці. закладки утворюють панель закладок, яка міститься у вікні браузера.

Номер слайду 11

Скарбничка цікавого. Розділ 1 § 7 У деяких браузерах використовуються візуальні закладки — мініатюрні зображення вебсторінок. Браузер Google Chrome автоматично розміщує зображення вебсторінок, які користувач відвідує найчастіше.

Номер слайду 12

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Ти можеш самостійно створювати й  видаляти закладки. Наприклад, у  браузері Google Chrome для цього слід скористатися кнопкою Зробити закладку в  адресному рядку.

Номер слайду 13

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Переглянути всі закладки можна за допомогою кнопки налаштування браузера.123

Номер слайду 14

Дізнаємося про панель закладок. Розділ 1 § 7 Розглянь зображення. Які об’єкти вікна браузера тобі вже знайомі? Знайди об’єкти для роботи із закладками. Панель закладок. Кнопка додавання веб-сторінки до закладок. Кнопка налаштування браузера

Номер слайду 15

Розділ 3 § 19 З'ясуйте, яким сайтам належать веб-сторінки, зображені на малюнках. З'єднайте лініями адреси сайтів і відповідні малюнки.

Номер слайду 16

Дякую за увагу!За програмою нової української школи. Урок 7

pptx
Додано
18 жовтня 2022
Переглядів
901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку