Національні страви Німеччини. Німецька кухня – поняття, що об’єднує різні стилі кулінарного мистецтва, величезну варіативність продуктів та багатий смак. Якщо захочете скуштувати м'ясо чи ковбасок, то досить ймовірно, що розгубитеся від різноманіття цих продуктів. У середньому один німець у рік з'їдає близько 84 кілограмів м'яса. В цій країні налічується близько 300-600 видів хліба. Можна й не згадувати вже про сорти пива, адже саме німці – славнозвісні пивомани. Варто зауважити, оригінальністю місцевих страв відрізняються такі райони як Баварія та Швабія. Їхня кухня відома навіть в Австрії та Швейцарії.style.colorfillcolorfill.type
Національні страви Німеччини. Мабуть, в уяві кожного типові німецькі страви часто асоціюється із ковбасками. Уявіть, тут їх налічується близько півтори тисячі видів. Тому в Німеччині обов’язково спробуйте відомі білі ковбаски, які ідеально смакують із білим пивом. До них подають смачний хлібець – прітцель. ppt_xxshearppt_x
Національні страви Німеччини. Найпопулярніші види м'яса в Німеччині – яловичина та свинина. Із них готують шнельклопс. Беруть задню частину свинини або яловичини, обсмажують та тушать із цибулею та сметаною. Характерна особливість німецької кухні – додавання цибулі майже до всіх страв із м'яса. Тому, якщо ви не любите гострих відчуттів, придивляйтеся уважно до інгредієнтів у стравах.ppt_xxshearppt_xppt_x
Національні страви Німеччини. У німецькій кухні існують різні варіації тортів та пирогів. Їх печуть зі свіжими яблуками, сливами, вишнями, ревенем та полуницею. Замовте собі на десерт кайзершмаррн– товстий млинець із варенням або баумкухен – дерево-пиріг. Це особливий вид випічки, що має форму товстого кільця, може бути цукровий та шоколадний.