Майстер-клас "Метод "Криголам""

Про матеріал
Прийом може використовуватися на етапі актуалізації опорних знань для стимулювання розвитку особистості в НУШ. «Криголам» краще застосовувати з предмету навчання грамоти, а саме РЗМ та ПЧ у 1-2 класах та під час вивчення частин мови у 3-4 класах. Прийом «Криголам» – це спеціально психологічно обґрунтована вправа, яка ламає кригу відчуженості, згуртовують учнів, сприяють формуванню товариськості. Суть його полягає у тому, що учням потрібно на кожну літеру запропонованого вчителем слова надати його характеристику.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Прийом «Криголам»Предмет: Навчання грамоти, 1 клас. Прийом може використовуватися на етапі актуалізації опорних знань для стимулювання розвитку особистості в НУШ. «Криголам» краще застосовувати з предмету навчання грамоти, а саме РЗМ та ПЧ у 1-2 класах та під час вивчення частин мови у 3-4 класах. Прийом «Криголам» – це спеціально психологічно обґрунтована вправа, яка ламає кригу відчуженості, згуртовують учнів, сприяють формуванню товариськості. Суть його полягає у тому, що учням потрібно на кожну літеру запропонованого вчителем слова надати його характеристику.

Номер слайду 2

Практична частина. СВКНІОГИПрактична частина. С – симпатичний. Н – неймовірний І – інтелігентний Г – геніальний О – обережний В – веселий И – … К – казковий

pptx
Додав(-ла)
Тоічкіна Ольга
Пов’язані теми
Навчання грамоти, Майстер-класи
Інкл
Додано
12 лютого 2023
Переглядів
1003
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку