Майстер-клас "Оберіг для дому"

Про матеріал
Оберіг виконаний власний руками і подарований від щирого серця матиме неабияку захисну силу, а також буде гарним доповненням інтер'єру кухні у етнічному стилі. Тому такий виріб доречно пропонувати учням при вивченні теми " Вироби в етнічному стилі" , або у гуртковій роботі. Для такого оберегу потрібні наступні матеріали: Основа: мішковина, диск або картон, джутова нитка. Часник: марля або бавовняна біла тканина, синтепон або вата, нитки білого кольору. Маківка : гофрований папір коричневого кольору, нитки темно-зеленого кольору, горішок в серединку. Перчинка : фетр червоного та зеленого кольору, акрилові нитки в тон, синтепон для наповнення. З'єднання деталей виконується швом "петельний через край" та "вперед голкою". Всі предмети оберегу приєднуються до основи за допомогою термоклею.
Перегляд файлу

Оберіг виконаний власний руками і подарований від щирого серця матиме неабияку захисну силу, а також буде гарним доповненням інтер'єру кухні у етнічному стилі. Тому такий виріб доречно пропонувати учням при вивченні теми " Вироби в етнічному стилі" , або у гуртковій роботі.

 

Для такого оберегу потрібні наступні матеріали:

Основа: мішковина, диск або картон, джутова нитка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Часник: марля або бавовняна біла тканина, синтепон або вата, нитки білого кольору.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маківка : гофрований папір коричневого кольору, нитки темно-зеленого кольору, горішок в серединку.

 

 

 

 

Перчинка : фетр червоного та зеленого кольору, акрилові нитки в тон, синтепон для наповнення. З'єднання деталей виконується швом "петельний через край" та "вперед голкою".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі предмети оберегу приєднуються до основи за допомогою термоклею.

doc
Додано
3 квітня 2022
Переглядів
2439
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку