Методичний звіт викладача історії

Про матеріал
Річний методичний звіт викладача показує практичну діяльність по підвищенню кваліфікації, і демонструє конкретні результати. Як зразок, можливе використання викладачом-предметником.
Перегляд файлу

Методичний звіт

викладача ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Ружанцевої Г.С.

за 2020-2021 рр.

  1.               Дистанційні курси підвищення кваліфікації у НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, лабораторія ПК та ДЕР.
  2.               Пройшла курси на платформі «Медіаграмотність для освітян», «Критичне мислення для освітян», «Як ефективно спланувати і провести діалог».
  3.               На засіданні обласної методичної секції суспільних дисциплін виступила з доповіддю «Метод таблиць при викладанні історії».
  4.               На сайті Міністерства цифрової грамотності «Дія» пройшла курс з цифрової грамотності і здала фінальне тестування. отримала сертифікат.
  5.               Проведено предметний тиждень історії до Дня Захисника України: в рамках тижня організовано екскурсію до Бердичівського гарнізонного музею АТО, вікторину, тематична виховна година в музеї із залученням  Захисника України – нашого випускника.
  6.               Проведення Всеукраїнського тижня права, в рамках якого відкритий урок з предмета «Громадянська освіта» із залученням прокурора Бердичівського району Висоцької О.В.
  7.               Творча робота Богданова Андрія  (номінація «Історія України і державотворення») в конкурсі учнівської творчості, присвяченому Шевченківським дням, стала переможцем обласного етапу.
  8.               Підготовлено методичну розробку уроку для участі в обласному конкурсі на кращу методичну розробку уроку в стилі коучингу, який проходив у квітні-травні поточного року.
  9.               Підготовлено методичний щоденник для звіту в обласне управління освіти.
  10.          Підготовлено пошуково-дослідницький проєкт «Родинне фото як дзеркало історії»
  11.          Участь в обласній  історико-краєзнавчій конференція «Наш край: історія та сьогодення», присвяченій 75-річчю визволення України від нацистських загарбників. Участь в конференції приймав Кирило Огороднійчук, учень ІІ курсу  група 29тс . Його робота «Погляд в історію Бердичева» була належним чином оцінена організаційним комітетом конференції, увійшла до електронного Збірника наукових праць конференції. За сприяння розвитку творчого потенціалу молоді та підготовку учасника конференції Ружанцева Г.С. була нагороджена Грамотою,  Кирило Огороднійчук відзначений Дипломом, а ДНЗ «БВПУ» одержало Подяку.
  12.          Взяла участь у конференції «Інтерактивні інструменти: технології та методи в освіті» (Сертифікат)
  13.          Участь у вебінарах (13 сертифікатів)
  14.          Участь у розробці сайту Центру професійної кар’єри ДНЗ «БВПУ»
  15.          Підготовлено та розміщено статті на сайті училища.
  16.          Відправлено статтю в журнал «Профтехосвіта»
  17.          Проведено предметні олімпіади.
  18.          Музей історії переміг на обласному конкурсі і був відзначений Почесною грамотою обласного управління освіти.

 

 

 

docx
Додано
29 грудня 2021
Переглядів
306
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку