"Ми діти твої, Україно"

Про матеріал
Частина заняття для дітей дошкільного віку на основі відвідування міні-музею народознавства "Ми діти твої, Україно!", що спрямоване на патріотичне виховання дошкільнят.
Перегляд файлу

Частична заняття з національно-патріотичного виховання для дітей страшого дошкільного віку

Вихователь проводить дітям екскурсію по міні-мізею народознавства (як створити такий міні-музей можно поглянути у презентації). Після чого надає дітям творче завдання.

Мета: національно-патріотичне виховання, розвиток дрібної моторики, творчих здібностей, вміння використовувати побутові речі у творчості, розвиток креативного, критичного мислення, уяви, закріплення знань дітей про народні та державні символи України.

Обладнання: шаблони гербу, різноманітні побутові речі (крупи, сіль, макарони, нитки  і т.д.), фарби/олівці/фломастери, клей.

Хід роботи:

Вихователь пропонує дітям створити патріотичний герб групи. Для цього він роздає кожній дитині шаблон гербу та різноманітні матеріали для його створення.

 Після проведеної ексукрсії по міні-музею, вихователь пропонує зробити цей герб з повсякденних матеріалів таким чином, щоб на ньому були зображення різноманітні символи України.

Приклад готового герба:

docx
Додано
21 листопада 2021
Переглядів
941
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку