Мистецька Америка.Виконання ескізу або імітації каменів з пластиліну або будь якої іншої пластичної маси.

Про матеріал
Мистецтво Америки може включати в себе багато різних форм вираження творчості, включаючи роботу з пластиліном або іншою пластичною масою. Виконання ескізів або імітація каменів може бути захоплюючим і творчим процесом, який дозволяє виразити свою уяву та експериментувати з формами і текстурами. Ця техніка може бути використана для створення скульптур, прикрас або інших мистецьких творів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мистецька Америка. Виконання ескізу або імітації каменів з пластиліну або будь якої іншої пластичної маси.

Номер слайду 2

Давня історія — цікава, суперечлива і сповнена загадок. Вчені й дотепер не дійшли згоди в оцінці спадщини давніх цивілізацій. Однією з таких спадщин є камені перуанського міста Іка. Це обкотані річковою водою брили, на поверхні яких вигравірувані зображення тварин і людей. Ці твори, як вважається, прадавнього мистецтва і є головною загадкою народів Анд.

Номер слайду 3

Якимось невідомим інструментом на поверхні дуже твердого вулканічного каміння видряпані сценки полюванняна доісторичних тварин, картинки хірургічних операцій,астрономи біля телескопа або з підзорною трубою, геогліфи Наска — малюнки на землі, які видно лише з літака, тварини, які ніколи не існували в Америці. Величезна кількість каменів містить малюнки динозаврів та людей, які взаємодіють з ними.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, Презентації
Додано
7 лютого
Переглядів
161
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку