Мотиваційний лист "Живопис"

Про матеріал
Мотиваційний лист допоможе при вступі до художнього коледжу на факультет "Живопису"
Перегляд файлу

                                    Комунальний заклад

                                    «Одеський  художній фаховий коледж  ім. М.Б.Грекова»

                                    О.Г.Петрова

                                    Шестопалова Марина Володимирівна

                                    marsna@gmailcom

                                    номер телефону

 

                                     Мотиваційний лист

 

                                Шановна пані директорко!

 

   Звертаюся до вас із приводу вступу на бакалаврську програму зі спеціальності «Живопис», у якій я дуже зацікавлена. Отримання ступеня бакалавра в одному з найкращих художніх коледжів нашого міста, є моїм шансом збагатити свої знання, зрости особисто та професійно, зробити свій внесок у розвиток мистецтва не лише у своїй країні, а й за кордоном.

   Із самого дитинства я захоплююся малюванням. Навчаючись в Одеській спеціалізованій школі № 40 І-ІІІ ступенів, постійно брала участь у різноманітних творчих конкурсах, художніх виставках, допомагала оздоблювати приміщення класу та школи до різних свят. Такий вид роботи давав мені можливість більш натхненно підходити до виконання тієї чи іншої справи, розвиватися у сфері живопису та з натхненням виконувати поставлені цілі. Останні роки навчання у школі переконали мене, що я маю бути саме відомим художником, щоб нести людям красу навколишнього середовища. Маю високі бали з: англійської мови, історії, образотворчого мистецтва, української мови, трудового навчання.

   Щоб краще зрозуміти всі тонкощі обраної мною професії, я відвідувала підготовчі курси при коледжі. Це дало мені змогу більш глибоко й детально поринути у світ мистецтва, а знайомство з викладачами навчального закладу переконало мене, що я зможу стати справжнім фахівцем у галузі живопису, бо мене навчатимуть найкращі спеціалісти даної сфери діяльності, ділячись власним досвідом, знаннями та корисною інформацією. Я постійно слідкую за новинками творчості відомих художників, досліджую їх стилі роботи, беру собі найкращі родзинки шедеврів видатних митців усього світу. Саме тому хочу отримати можливість навчатися у вашому коледжі, щоб поглибити свої знання, удосконалити вміння та навички, дізнатися всі тонкощі цієї захоплюючої професії.

   Професія живописця є однією з найдавніших. Вона цікава і захоплююча, оскільки щоденно надає можливість занурюватися в неповторну атмосферу творчості, працювати в різних видах образотворчого мистецтва, створювати власні художні роботи, показувати глибину картин, не просто переносити ідею на поверхню, а втілювати її в життя. Я впевнена, саме викладачі коледжу навчать мене сміливо реалізовувати всі мої задуми у життя, познайомлять з новітніми матеріалами та технологіями виконання живописних робіт, основними засобами і закономірностями композиції, стильовими особливостями орнаменту. Крім теоретичної бази знань, на практичних заняттях я зможу більш детально ознайомитися з роботами художників не лише України, а й світу, навчуся аналізувати їхній досвід роботи, і, таким чином, до кінця навчання – зможу зрозуміти, який саме вид живопису мені більше припадає до душі.

   Навчаючись у коледжі, я хотіла б також брати участь у студентському житті, допомагати іншим початківцям розвивати власний потенціал, досягати своїх цілей у навчанні та професійному розвитку.

   Впевнена, що отримані у вашому навчальному закладі знання, можна буде застосовувати в майбутньому для того, щоб стати висококваліфікованим фахівцем у своїй справі.

   Кожна професія є надзвичайно важливою для суспільства. А професія художника - особливо цінна, бо надає можливість надихати оточуючих на любов до краси, повагу до навколишнього світу.

   На сьогоднішній день попит на живописців на сучасному ринку праці є досить високим, тому мене дуже приваблює ще й те, що під час практики потенційні роботодавці можуть оцінити мій професійний рівень і, після закінчення навчання, запропонувати робоче місце. Тому, для мене поєднання навчання і практики є дуже важливим.

   На завершення хочу сказати, що я щиро прагну навчатися саме у вашому коледжі, тому що переконана, що бакалаврська програма зі спеціальності «Живопис» найкращим чином сприятиме моєму всебічному розвитку в майбутньому житті.

   Дякую, що приділили час та увагу на розгляд мого мотиваційного листа. Сподіваюся стати частиною вашого студентського колективу.

   З повагою, Шестопалова Марина Володимирівна

 

 

 

docx
Додано
18 грудня 2022
Переглядів
2194
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку