Мультимедійна презентація до виховного заходу "День Гідності та Свободи"

Про матеріал
Мультимедійна презентація до виховного заходу на тему "День Гідності та Свободи". Презентація доповнена відеоматеріалами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День Гідності та Свободи. Україна незалежна держава

Номер слайду 2

Номер слайду 3

21 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи», спрямований на належне відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. 

Номер слайду 8

2004 2013

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Причини. Економічна нестабільність у державіЖорсткий контроль влади. Тотальна корупція. Реформи (медична, пенсійна)Небажання влади почути народ. Відсутність справедливого суду та правоохоронної системи. Повна криміналізація влади

Номер слайду 12

Хронологія подій. Відмова президента підписати угоду про асоціацію з Європейським союзом. Масові страйки по всій Україні на підтримку Євроінтеграції30 листопада 2013 року побиття студентів на Майдані2 грудня всеукраїнський страйк та перше Народне віче на Майдані3 місяці протестів. Прийняття 16 – ти диктаторських законів. Січень 2014 року бої на вулиці Грушевського 18 – 20 лютого 2014 року силовий розгін на Майдані, розстріл снайперами майданівців

Номер слайду 13

Номер слайду 14

І до цих пір на території нашої держави немає спокою, після Майдану розпочалися військові дії на Сході України, в ході яких було втрачено вже понад 10 тисяч життів солдат та мирних жителів. Героям Майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, оголошується хвилина мовчання.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Дивлячись на нинішнє становище нашої країни, впевнені, що немає такого українця, який би не бажав миру і спокою Україні. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти агресора. Багато чоловіків та жінок мужньо захищають кордони нашої країни. Багато хто із людей працює в тилу для підтримки солдатів.

Номер слайду 18

Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про захисників нашої держави писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов’язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні герої, які у нерівному двобої протиставили свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими і якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кривобок Ольга Григорівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
13 жовтня 2019
Переглядів
7573
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку