(На урок ,презентація)« Атрибути Нового року!»

Про матеріал
В цій презентації розповідається про новорічні атрибути.Саме про головних героїв Нового року.Традиційні пісні ,також про новорічну ялинку.Саме про те хто склав ці пісні.Такі презентації ми робили на урок інформатики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Атрибути Нового року!Учениці 6 класу. Стеценко Тетяни

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Jingle bells«Jingle Bells» — найвідоміша та найчастіше виконувана американська різдвяна пісня у світі. Написана Джеймсом Лордом П'єрпойнтом[en] (1822-1893) у 1857 році та вперше опублікована восени того ж року під назвою «The One Horse Open Sleigh». Псня була пов'язана лише з Різдвяними і Новорічними святами, та була перекладена майже всіма мовами світу. Протягом півтора століття композиція багаторазово переспівувалася різними виконавцями, а її текст постійно змінювався, однак особливу популярність здобула пісня у версії 1940-х років, що вперше виконана Бінгом Кросбі.

Номер слайду 4

Новорічна ялинка. Невід’ємним атрибутом новорічних свят є ялинка. Це диво-дерево завжди приносить нам атмосферу свята радощів. Аромат хвої, новорічні прикраси і вогники так і тішать око від малого до великого.Із давніх-давен ялинка вважалася деревом добробуту і спокою.

Номер слайду 5

Дід Мороз. Сьогодні без Діда Морозa складно уявити собі Новий рік. Особливо чекають його появи діти, яких Дід Мороз щедро обдаровує дарунками зі свого великого мішка. Завжди поруч з чудовим Дідусем - Снігуронька, його внучка. Також часто Діда Мороза супроводжує Сніговик.Історій появи цього чудового казкового персонажа безліч.

Номер слайду 6

Снігуронька Снігу́рочка —онука Діда Мороза. В Україні без Снігуроньки не обходиться жоден Новий рік. Ця казкова красуня є втіленням чистоти, юності, веселощів і робить зимове свято яскравішим і радісним.

Номер слайду 7

Дякуємо за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Виховна робота
Інкл
Додано
8 лютого 2019
Переглядів
2331
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку