Навчаємося будувати тексти Тимченко

Про матеріал
Навчаємося будувати тексти. Ми разом з вами продовжуємо нашу чудову подорож до незвичайного та чарівного світу української мови з підручником за авторством Тимченко. Крок за кроком ми будемо відкривати нові таємниці цієї мови, які вже стала нашими маленькими друзями на цій чудовій подорожі. Далі нас очікують нові відкриття та пригоди, але разом з вашими маленькими друзями українською мовою ми впевнені, що зможемо подолати будь-які виклики! Читати підручник Українська мова 2 клас Тимченко 2019 ч.2 онлайн
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчаємося будувати тексти

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Чорно-біла одежина,Зверху – листяна хустина. Як весна – дарує сік, –П’ємо радо цілий рік. (Береза)Бруньки клейкі,Зелені листочки. З білою корою. Стоїть під горою. (Береза)

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

https://www.youtube.com/watch?v=4 TVLo. Qen. Z0 A&t=81shttps://www.youtube.com/watch?v=a-ka. PY_sj4s

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Проліска Під променями сонечка розтанула сніжинка. Впала гаряча крапелька на сніг. Пробила замет і сухе листя під ним. Там, де впала крапелька, навесні квітне багато квітів. Серед них проліска. Ця квітка дуже тендітна, маленька, але перша пробиває свій погляд жовтою серединкою, немов оченятком, до теплого сонця. Вона має три видовжені пелюстки. Вони бувають білого та блакитного кольорів. Листочки зелені та довгі, немов стрілки. Пахне тонким п’янким ароматом. Проліску занесено до Червоної книги.

pptx
Додано
19 квітня 2023
Переглядів
316
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку