Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з алгебри та геометрії

Про матеріал
Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з алгебри , геометрії та факультативного курсу «Історія математики» на час призупинення освітнього процесу з 16 березня по 20 березня 2020 року.
Перегляд файлу

Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з алгебри , геометрії та факультативного курсу «Історія математики» на час призупинення освітнього процесу з 16 березня  по 20 березня 2020 року.

    

  2. Алгебра.                                                                                                             Вивчаємо  тему «Лінійні рівняння як математичні моделі текстових задач».  (2 уроки).                                                                                           Повторити $23, прочитати $24,опрацювати на стор.177  «Послідовність розвязування задач за допомогою рівнянь»  та зразки розв’язування задач. Виконати вправи №892 (усно),900.902,904.905 у робочих зошитах письмово.                                                                                                                                                                                      Переглянути відео-урок «Лінійне рівняння з однією змінною», який розміщено на сторінці  групи «Червоногранітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів »  у соціальній мережі Фейсбук .                              https://www.youtube.com/watch?v=I5OfRLUjHzs&list=PLeb-UxVXmUb7vO5x6DK6-Kq6SqEnl20LO&index=19&t=64s

3. Геометрія.                                                                                                  Переглянути відео-урок «Коло. Круг» для повторення попереднього матеріалу, який розміщено на сторінці  групи «Червоногранітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів »  у соціальній мережі Фейсбук .                              https://www.youtube.com/watch?v=lWHetRAkA2c&list=PLeb-UxVXmUb7NiEaAtyUO_z2qn-YC7yqN&index=15&t=0s

1.Вивчаємо  тему «Взаємне розміщення двох кіл» (1 урок).                                                                                                           Повторити $21-22,  прочитати $25, виконати вправи №909,925,948  у робочих зошитах письмово.   Переглянуть презентацію  «Взаємне розміщення двох кіл», яка розміщена на сторінці  групи «Червоногранітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів »  у соціальній мережі Фейсбук .                                https://naurok.com.ua/prezentaciya-vzaemne-rozmischennya-kil-25018.html?fbclid=IwAR3eQD05EIRpl7t715Bjg-sy5B3vBdphad2ReUPNJTAp7                                                                                          2.Вивчаємо  тему «Геометричне місце точок» (1 урок).                                                                                                           Повторити $19-20,  виконати вправи №591,592,595  у робочих зошитах письмово.                                       

 6.Факультативний курс «Історія математики»                               Вивчаємо тему  «Ров’язування історичних задач»                                   Підготувати   за матеріалами інтернет-ресурсів 2-3 історичні задачі та їх розв’язання.

                                                                                                                                          

docx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
531
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку