Навчальний проєкт. Лист до улюбленого персонажа(героя) на тему: “Я хвилююсь за свою державу, сім’ю, близьких. Допоможи мені!”

Про матеріал
Пропоную учням одного класу написати листа до будь-якого персонажу(фільм, мультфільм), у будь-якому стилі, який їм до вподоби. Тема: “Я хвилююсь за свою державу, сім’ю, близьких. Допоможи мені!” Все це зручно виконувати в Гугл Документ, надавши всім учням спільний доступ.
Перегляд файлу

Добрий день.

Я вам пропоную написати листа до будь-якого персонажу(фільм, мультфільм), у будь-якому стилі, який вам до вподоби.

Тема: “Я хвилююсь за свою державу, сім’ю, близьких. Допоможи мені!”

 

 

 

 

 

 

 

Привіт , Лок Дог , як справи? Як ти себе почуваеш? Як твоя сім’я,твої брати?

Якщо тобі цікаво то в нас все не дуже добре , зараз я знаходжусь на карантині та навчаюсь дистанційно . Пандемія Ковід-19 охопила Київ,тому я сиджу вдома. Нещодавно передивлювався твій фільм . Почуваю себе дуже добре на карантині.

Бажаю тобі та твоїм братам здоров’я та удачі.

 

 

 

 

 

Привіт, Моллі! Пишу тобі з Києва, із епіцентру подій. Щодо сім'ї, то все гаразд. Усі живі та здорові, поки вірус не дібрався до нас, хоча в Києві досить велике число захворівших. В Україні ситуацію намагається контролювати влада: вже як місяць впровадили карантин та його жорсткі правила, але не всі їх дотримуються. Звичайно, якщо так буде продовжуватися, то у людей буде виникати все більше проблем, адже матеріальне становище буде теж погіршуватися, як і різні види бізнесу. З такими проблемами зіштовхнулася не тільки Україна, а й увесь світ. Тому, щоб швидше це все минулося, люди намагаються підтримувати та допомагати одне одному і, звичайно, залишатися вдома. Але завжди сподіваємось на краще.

 

 

 

 

 

 

Привіт , Джессі! Як твої справи? Що нового? Ти знаєш, що я живу в Києві. На даний момент - це найбільш інфекційне місто в Україні. Поки що у мене все добре , мої рідні здорові. На вулицю не можна виходити без двох важливих речей , а саме : медична маска і паспорт. Кожен українець намагається сидіти вдома і дотримуватися правил карантину, але , скажу відверто, це дуже складно. На мою думку , у нас все вийде і найближчим часом будемо вільні від карантину. Як справи йдуть в твоїй країні? Чекаю відповіді. 

Дякую, бувай! 

 

 

 

 

 

 

 

Привіт, Джордж! Що нового? Як справи? Я сподіваюсь, що в тебе все гаразд. Ти напевно теж знаєш яка зараз панує пандемія по всьому світу. Я знаходжусь на карантині. Навчання проходить дистанційно. Навіть не знаю, чи зможемо ми потрапити до школи в цьому навчальному році. По всім новинам кажуть, що в деяких країнах цей вірус йде на спад. У нас в Україні поки все без змін. Введений карантин, багато різних закладів зачинено. Метро взагалі не працює. Я бажаю нам та всьому світу скоріше це все подолати і повернутися до звичайного ритму життя. Я буду чекати відповіді від тебе.

Бувай!

 

 

Привіт , Пеггі! Як ти? Як рідні ? Як ваше Здоров‘я?  Як у вашому місті з пандемією COVID-19? До речі , в моєму місті вже є цей вірус. На жаль, з кожним днем у нас все більше і більше заражених цією пандемією .

На сьогоднішній день в Києві 1122 випадки , а в загалом в Україні підтвердили 7 647 випадків заражених,всього одужало 603 люди . В школу ми не ходимо , карантин до 15 травня. Навчаємося дистанційно, це дуже важко. В магазин можна  ходити тільки в масках і дотримуватися відстані між собою (1 метр ) . Люди почали вже панікувати , тому що у деяких навіть немає як купити хліб.  Я дуже хочу , щоб це все закінчилось , і ми почали жити нормальним життя , тому що не дуже круто сидіти вдома в такі прекрасні , теплі дні .

Я тобі коротко все розповіла про наше життя .

Я сподіваюсь , що ти мені відпишеш .

Бувай !

 

 

 

 

 

Привіт, Беккі! Як справи? Що в тебе нового? На даний момент, я сиджу вдома, на карантині. Я думаю, ти знаєш чому, тому не буду пояснювати. Я хочу написати тобі, щоб трохи підбадьорити, бо всім зараз не легко. Зараз у кожного є вдосталь часу, щоб почати те, що давно хотів. Перегляд фільмів і серіалів, вивчення якоїсь мови чи чогось цікавого, заняття спортом, ну і звісно виконання домашніх завдань  не дадуть тобі засумувати.

Відпиши мені, як ти там! Чекаю на відповідь!

Бувай!

 

 

 

 

 

Привіт, Гарднере! Як у тебе справи? Надіюсь, що добре. Я знаю, що ти знаходишся зараз на своїй рідній планеті. Та, напевно, ти мало що чув про covid-19. Це захворювання, яке схоже на звичайну простуду, по-простому його називають "коронавірус" .Зараз вся планета знаходиться на карантині. Захворіло більше 100 тис.людей! Наші лікарі усіма способами намагаються знайти вакцину, але поки до це не вдалося.

Напиши, як ти проводиш час, знаходячись на невеликій базі, бо я скоро вмру з нудьги вдома! Чекаю на відповідь!

До зустрічі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Привіт, Белло! Як у тебе справи? У нас на рідній Україні захворіло вже 12697 людей. Я дуже хвилююся за мою батьківщину і за своїх рідних! Але лікарі добре справляються зі своєю роботою. Вони вже вилікували 1875 людей і це дуже радує. Я знаю, що у твоїй країні не все так добре, тому сподіваюся, що у вас будуть покращення. Надіюсь ти не нудьгуєш як я! Хорошого тобі дня і буду чекати твого листа, прошу напиши чим ти займаєшся на карантині! Бувай!

 

docx
Додано
15 травня 2020
Переглядів
1302
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку