Не ігноруйте фізичну культуру-вона віддячить!

Про матеріал
Стаття на тему "Не ігноруйте фізичну культуру-вона віддячить!" Додана стаття допоможе кожному усвідомити значимість фізичної активності,а саме-уроків фізичної культури. Учні мають зрозуміти,що без фізичного навантаження неможливо тримати свій фізичний стан у нормі.
Перегляд файлу

Не ігноруйте фізичну культуру-вона віддячить!

 Давайте будемо відвертими. Хто з нас хоча б раз у житті не прогуляв хоч би один урок фізкультури під приводом, що форму забув вдома? Та нічого ж страшного…Це ж не математику або хімію пропустити! Якась там фізра…

 Маю заперечити: не якась! В здоровому тілі-здоровий дух. Пам’ятаєте цей із давніх давен дійшовший до нас вислів? Хочу не про дух, а про  мозок говорити. Про ті самі хімію та математику та ще про безліч «розумних»  предметів, які, на думку деяких учнів, значно важливіші фізкультури. Уявімо, людина не дбає про свій фізичний стан, ій байдуже, як вона виглядає. І при цьому мріє про гарну професію, свої неабиякі здобутки в ній, загалом про щасливе життя. І як таким мріям здійснитись? Адже занедбане тіло, нульова витривалість, відсутність зібраності навряд чи відкриють двері до озброєння знаннями, що мають вигляд перепустки у дорослий світ. Тіло має працювати на двісті відсотків, щоб ваш мозок працював на сто. І тоді будуть в захваті від вас і як від хіміка, і як від математика, і взагалі як від самореалізованої людини.

 Ну що, є ще бажаючі ігнорувати фізкультуру? Хіба, т що ті, хто будує життя втрачених можливостей. Але ж навіщо воно, таке життя? Програмуйте себе на успіх. Ви варті того!

docx
Додано
17 вересня 2023
Переглядів
82
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку