"Новітні підходи щодо педагогізації батьків"

Про матеріал
Матеріал викладений у зручній формі ,як презентації .Тема презентації "Новітні технології педагогізації батьків "буде в нагоді для освітянин ЗДО,для ефективної співпраці з батьками .А в результаті для ефективного педагогічного процесу і цілеспрямованого розвитку дитини як індивідума
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новітні підходи щодо педагогізації батьків. ПІДГОТУВАЛА : ЛОБАС Марина Сергіївна

Номер слайду 2

Новітні підходи щодо педагогізації батьків відзначаються більш інтерактивним та співпрацюючим підходом до виховання дітей. Ось деякі з них:

Номер слайду 3

Педагогізація через ігри та допомогу в навчанні: Багато нових підходів спрямовані на те, щоб вчити батьків використовувати ігри та розвивальні активності для навчання та виховання дітей. Це може бути ігровим способом вивчення математики, читання, вчення нових навичок тощо.

Номер слайду 4

Матиматика

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Англіїська мова

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Читання

Номер слайду 13

Цифрові ресурси для батьків: В сучасному світі доступ до цифрових ресурсів, таких як , мобільні додатки і соціальні мережі, може допомогти батькам збільшити свою педагогічну компетентність. Ці ресурси можуть містити поради з виховання, інформацію про розвиток дітей, а також інтерактивні завдання для батьків та дітей.

Номер слайду 14

вебінари

Номер слайду 15

Номер слайду 16

відеокурси

Номер слайду 17

мобільні додатки

Номер слайду 18

Сказбука

Номер слайду 19

Ну. Мо

Номер слайду 20

Номер слайду 21

-Різні цікаві і актуалні статті 

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Ну. Мо

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Партнерство Нові підходи сприяють збільшенню співпраці між сім'єю,закладом освіти  та іншими установами в громаді. Це може включати в себе роботу батьків у батьківських об'єднаннях, спільні проекти зі школами та інші ініціативи, спрямовані на підвищення якості виховання.

Номер слайду 29

Зосередженість на розвитку навичок міжособистісної взаємодії: Сучасні підходи наголошують на розвитку навичок міжособистісної взаємодії у батьків та дітей. Це включає в себе навчання способів ефективного спілкування, розвиток навичок слухання, вирішення конфліктів тощо.

Номер слайду 30

Психологічна підтримка для батьків: Нові підходи включають в себе надання психологічної підтримки батькам, особливо в умовах стресу або конфліктів в сім'ї. Це може включати в себе консультації від психологів або групи підтримки для батьків.

Номер слайду 31

Ці нові підходи спрямовані на створення позитивного та співпрацюючого середовища для виховання дітей, де батьки відчувають себе більш підготовленими та підтриманими у своїй ролі вихователів.

Номер слайду 32

Джерела: Онлайн тести, завдання з інтерактивного навчання для учнів, батьків, вчителів - сайт шкільної та дошкільної освіти Learning.ua. Головна | Платформа розвитку дошкільнят (mon.gov.ua)Віршики | Дитячий сайт Левко - казки, розмальовки, вірші, онлайн ігри, сценарії до свят, поради батькам, мультфільми, комікси і багато іншого (levko.info)Сайт дбайливих батьків (ditvora.com.ua)Superprof UA - блог про обмін знаннями. Базовий компонент дошкільної освіти в Україні | Міністерство освіти і науки України (mon.gov.ua)Google. Wikipedia, la enciclopedia libre. МОБІЛЬНІ ДОДАТКИ ДЛЯ ДІТЕЙ І БАТЬКІВ — NIX Academy (nix-academy.com)ttps://naurok.com.ua/biblioteka/upload. Освітній проект «На Урок» для вчителів (naurok.com.ua)

pptx
Додано
9 січня
Переглядів
110
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку