Новорічно-різдвяні композиції «ЗИМОВА ФЕЄРІЯ»

Про матеріал
Чим можна зайняти дитину довгими зимовими вечорами? Чому б не зайнятися з ним виготовленням зимових виробів? З дитиною дошкільного віку можна зліпити з пластиліну пінгвіна, а щоб було цікавіше грати з іграшкою, що вийшла, зробіть для пінгвінів крижини зі шматочків пінопласту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новорічно-різдвяні композиції «ЗИМОВА ФЕЄРІЯ»

Номер слайду 2

Всі ми знаємо, що це холодна, красива та весела пора року. Багато поетів, письменників, художників і музикантів створювали свої твори, милуючись красою зими. Все це доводить, що зима, дійсно, володіє своєрідними чарами. Ця чудова пора надихає, дивує і доставляє радість. Прийшла зима

Номер слайду 3

Чим можна зайняти дитину довгими зимовими вечорами? Чому б не зайнятися з ним виготовленням зимових виробів? З дитиною дошкільного віку можна зліпити з пластиліну пінгвіна, а щоб було цікавіше грати з іграшкою, що вийшла, зробіть для пінгвінів крижини зі шматочків пінопласту. У процесі таких ігор можна розповісти багато цікавого малюку про тварин, які живуть на Північному та Південному полюсах нашої планети. З дітьми старшого віку змайструйте пінгвіна із пластикових пляшок. Для цього зимового виробу своїми руками вам знадобляться дві дволітрові пластикові пляшки, канцелярський ніж, клейовий пістолет та акрилові фарби.

Номер слайду 4

Зробіть разом з дитиною сніговичка зі шкарпеток. Це зовсім нескладний дитячий зимовий вироб своїми руками, тим часом виглядає такий сніговик дуже красиво, майже як покупна іграшка. Такого сніговичка можна поставити під ялинку разом із Дідом Морозом та Снігуронькою. Ще для дівчинки-рукавички або будь-якої іншої маленької іграшки цікаво буде зробити іграшкові санчата. Цей зимовий виріб своїми руками виконаний з дерев'яних паличок для морозива або медичних шпателів. Скріплювати деталі санок між собою найзручніше за допомогою клейового пістолета.

Номер слайду 5

Можна зробити разом із дитиною ось такий зимовий букет. Для цього знайдіть під час прогулянки лісом або парком красиві гілочки дерев. Принесіть їх додому. Вдома руками накришіть шматочок пінопласту. Попередньо змочіть пінопласт водою, так він не прилипатиме до рук. Змастіть гілочки клеєм, після чого обсипте їх пінопластом. Зимовий букет готовий! Ще можна зробити пташку-помпон. Робиться вона так само як звичайний круглий помпон з пряжі, різниця лише в тому, що як основа беруться не два кільця з картону, а силует пташки з круглим отвором усередині. Такими пташками цікаво буде прикрасити букет із гілочок дерев.

Номер слайду 6

СНІГОВИКИ

Номер слайду 7

НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ

Номер слайду 8

НОВОРІЧНІ ЯЛИНКИ

Номер слайду 9

ЗИМОВІ ХАТИНКИ

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
1 січня 2023
Переглядів
458
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку