Об'єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО

Про матеріал
Ознайомлення дітей з Об'єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, з місцями і об'єктами на планеті,в різних країнах, які вибираються Організацією Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури у відповідність до Конвенції про охорону всесвітньої і культурної природної спадщини
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель Сологуб Зоя Іванівна. Найвідоміші об'єкти Всесвітньої спадщини. ЮНЕСКО

Номер слайду 2

Статуя Свободи є візиткою США. Це подарунок Франції Америці на честь сторіччя незалежності Америки. Статуя знаходиться на острові Манхетен у Ню. Йорку . Вона є символом свободи ,демократії та справедливості.

Номер слайду 3

Якщо закрити очі і згадати Францію перед тобою буде Ейфелева вежа. Ейфелева вежа знаходиться у столиці Франції Парижі.ЇЇ висота 324 метри. Зараз вежу можна відвідувати кожний день Вхід до неї коштує 25 євро.

Номер слайду 4

Колізей одна з найграндіозніших будівель Давнього світу,що збереглася до нашого часу. Його будували близько 8 років більше 50 тис. людей. Ця архітектурна пам'ятка вражає людство й по сьогодні.

Номер слайду 5

Будинок Сіднейської опериодне з найбільш впізнаваємих будівель світу. Схожий на парусний корабель. Він є символом найбільшого міста Австралії. Ця будівля єВизнаним шедевром. Австралійської іСвітової архітектури.

Номер слайду 6

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
11 січня 2023
Переглядів
178
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку