Оцінювання з фізики за темою "Тиск. Закон Архімеда" для учнів 7-го класу за новою програмою.

Про матеріал

Оцінювання з фізики за темою "Тиск. Закон Архімеда" для 7-го класу за новою програмою містить тестові завдання та задічі, які складено відповідно до підручника (авт. Бар'яхтар В.Г., Довгий С.О. - 2015 р.) за параграфами 25-33.

Перегляд файлу

Оцінювання з теми «Тиск. Закон Архімеда»

№ 7. (3 б.)


        На малому поршні гідравлічної машини розташований вантаж масою 5 кг, на великому – масою 80 кг. Діаметр малого поршня – 2 см. Яким є діаметр великого поршня, якщо поршні перебувають у рівновазі та їхніми масами можна знехтувати?

        На малому поршні гідравлічної машини розташований вантаж масою 6 кг, на великому – масою 120 кг. Діаметр малого поршня – 5 см. Яким є діаметр великого поршня, якщо поршні перебувають у рівновазі та їхніми масами можна знехтувати?


№ 8. (3 б.)

       Суцільний однорідний брусок         Суцільний однорідний брусок густиною 0,8 г/см3 плаває у воді так, що густиною 0,5 г/см3 плаває у воді так, що над водою перебуває тільки його частина над водою перебуває тільки його частина об’ємом 50 см3. Визначте об’єм бруска. об’ємом 80 см3. Визначте об’єм бруска.

pdf
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
До уроку
§ 25.Тиск твердих тіл на поверхню. Сила тиску
Додано
10 квітня 2018
Переглядів
1962
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку