Органайзер - навчальний проєкт

Про матеріал
За новою навчальною програмою з трудового навчання/технології у переліку об'єктів проектно-технологічної діяльності учнів є проект «Органайзер», для учнів 5-8 класів. Презентація має детальну ілюстративну інформацію про типологію, призначення та різновиди органайзерів. Призначений для вчителів трудового навчання при вивченні теми «Органайзер для рукоділля"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчальний проект «Органайзер»Урок трудового навчання, 6 кл. Вчитель: Пущик Людмила Петрівна

Номер слайду 2

Як учні середньої школи, ви маєте багато предметів, які стають в пригоді під час навчання та виконання домашнього завдання, а також займатися творчим процесом: ручки, олівці, лінійки, ножиці тощо. З часом їх стає більше і вони знаходяться в різних місцях: на столі, у шухлядах або просто в портфелі. Отже, прийшов час створити прилад, який допоможе зберігати ваші речі в одному місці і це – органайзер.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ ОРГАНАЙЗЕРА Історія органайзера налічує понад 350 років. Перші згадки про них прийнято пов’язувати з Італією в 1650 р. Італійці й сьогодні дуже пишаються тим, що є історичною батьківщиною органайзерів, і довгий час італійське місто Бергамо вважався не тільки європейським, але й світовим центром виготовлення найпопулярніших марок органайзерів.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

pptx
Пов’язані теми
Технології, 6 клас, Презентації
Додано
4 травня 2023
Переглядів
820
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку